Pretvorite balkon u prekrasnu oazu

 

uredi-dom-interijer-eksterijer-balkon-proljeće

Iako većinu pažnje najčešće usmjerimo k uređenju interijera, odnosno unutarnjeg prostora u kojem boravimo, možemo se složiti da je imati balkon velika privilegija koja uvijek dobro dođe.  Svoju malu balkonsku oazu pretvorite u cosy mjesto za boravak i uživate u ispijanju ukusne kafe.

 

Uz pomoć nekoliko trikova i manje kvadrata je moguće pretvoriti u divnu zelenu oazu. Bez obzira na to što je još zima, svoj  balkon možete upotpuniti cosy udobnim dekicama i prekrivačima te sličnim detaljima koji će vam pružiti toplinu, ali naravno ono najvažnije, ne zaboravite na biljke koje će aludirati vrtno okruženje.

uredi-dom-interijer-eksterijer-balkon-proljeće 

Ovisno o kvadraturi balkona, možete se odlučiti za biljke penjačice ili ipak napraviti police na kojima će biljke stajati, a s druge strane nisu isključene niti dekoracije na podu. Za sjedeći dio predlažemo da takođe,r bude prilagođen prostoru, odnosno nemojte pošto poto ugurati veću garnituru već se odlučite za onu funkcionalnu i prikladnu. Što se tiče detalja, možete odabrati umjetnu travu kao podlogu, a nama najdraže su svjećice koje volimo omotati oko ograde te jednom kada se upale neupitno uživati u čarobnoj proljetnoj čaroliji.

 

Ideja i mogućnosti je zaista mnogo, stoga evo nekoliko prijedloga za koje ne sumnjamo da će vas inspirirati i potaknuti da i sami krenete u preuređenje svog balkona.azra.ba

Lifestyle vodič za sretniji život! Beauty i modni trendovi, horoskop, recepti, zdravlje, ljubav, motivacija, savjeti, inspiracija i zanimljivosti...