Ove 3 boje laka za nokte bit će najveći trendovi za proljeće u 2021. godine

 

trend_za_proljeće-2021-lak_za_nokte-manikir-ljepota

Ove godine će neki trendovi lakova za nokte biti opet popularni, a neke više nećemo nositi. Ali, kad je riječ o bojama, postoje tri nijanse kojima se jako veselimo u sljedećim mjesecima. Naime, osim što sjajno izgledaju na našim noktima i dovode nas u dobro raspoloženje, također se i u boji savršeno slažu s najnovijim modnim trendovima.


Ovo su najljepše boje za proljeće:


1. Ružičasta - sve nijanse

Od svijetle bombon ružičaste pa do jarke ružičaste: 2021. nosit ćemo nijanse ružičaste i na noktima. Žarke boje vješto zamjenjuju tamne zimske tonove poput bordo crvene ili ljubičaste te pružaju istinski osjećaj proljeća.


2. Bež i nude tonovi

Svijetle boje nas trenutno ne nadahnjuju jedino u modi, nego i sjajno izgledaju na našim noktima. Stoga su bež i nude tonovi idealni za jednobojni izgled u proljeće. Dakle, ako ne voliš upadljive boje na noktima, sjajno ćeš izgledati i s ovim elegantnim i suptilnim nijansama.


3. Menta zelena

Ružičasta ti je previše djevojačka, a bež i nude tonovi previše dosadni? A što kažeš na osvježavajuću menta zelenu boju? Nježna nijansa zelene na noktima idealna je za proljeće i također se lijepo kombinira sa svim bojama odjeće. Probaj!

miss7.24sata.hr

Lifestyle vodič za sretniji život! Beauty i modni trendovi, horoskop, recepti, zdravlje, ljubav, motivacija, savjeti, inspiracija i zanimljivosti...