Modni komadi Jennifer Aniston kojih se godinama ne odriče

 

jennifer_aniston-brad_pitt-jennifer_aniston_story-hollywood-actress-best_actress-celebrity-celebrities_fashion-jennifer_aniston_hair-jennifer

Jennifer Aniston naše je simpatije zasigurno pridobila ulogom u kultno omiljenoj seriji 90-ih Prijatelji, a u svom modnom izričaju zna nas ugodno iznenaditi, odajući počast ulozi Rachel Green, ali i stvorivši tako vlastiti klasični i ležeran stil - zbog čega je još više volimo. Možda si već i opazila kako njezine najbolje odijevne kombinacije vješto spajaju sofisticirani sako, provjereni traper, crne štikle ili nezaobilazne crne haljine - a ponekad zna čak i sve svoje favorite vješto razraditi u istaknut look. Dakle, odlika njezinog stila je klasika koja uključuje puno neutralnih boja i ženstvenih krojeva koji laskaju figuri bez pretjeranog igranja na kartu seksipila. Ako voliš bezvremensku modu, ono što ćeš vidjeti u nastavku definitino će ti se svidjeti.

 

1. Cipele s punom petom

Iako ove cipele trenutno ne doživljavaju veliku renesansu i povratak u modni svijet, Aniston ih nije nikada prestala nositi, dokazujući kako su nevjerojatno svestrane. Ovdje ih je stilizirala s crnom dugom haljinom, a u prošlosti ih je kombinirala gotovo sa svime, od traperica do traper hlačica.

 

2. Elegantna mala crna haljina

Sofisticirana kožna crna haljina pravi je izbor jer je vrlo svestrana, bilo da je prigoda formalna večer u gradu ili ležerni poslovni ručak tijekom dana, mala crna dobro će ti poslužiti.

 

3. Bijele hlače

Jennifer je definitivno dokazala kako bi bijele hlače trebalo nositi tijekom cijele godine. Savršeno ih je uklopila s opuštenom bijelom majicom i klasičnim crnim sakoom, pokazavši kako idealno idu zimi ili jeseni uz elegantne gležnjače.

 

4. Sako koji prati liniju tijela

Kao što si mogla primjetiti Aniston obožava kombinirati sakoe. Bez obzira šeta li gradom ili obara izgledom na nekom velikom događanju hodajući crvenim tepihom.

 

5. Obične traperice

Bilo da je riječ o svijetlom, srednjem ili tamnom jeansu, traper nas nikada neće iznevjeriti. I Jennifer misli tako. Ovdje ih nosi s klasičnom bijelom košuljom i (opet) sandalama s punom petom.

miss7.24sata.hr

JOURNAL DE LUXE... AUTENTIČAN. PROVOKATIVAN. PRIČA ZA SEBE!