Okupili smo najljepše blagdanske insta manikure ove sezone

 

manikura-nokti-ljepota-blagdani

Jednom kad stigne blagdansko doba godine, čini se da je općenito stanje uma to da je više ujedno i bolje. No, to nije nužno točno, posebno kad se radi o idejama za blagdanske manikure. Iako vas sam spomen božićne manikure možda podsjeća na iscrtanog Djeda Božićnjaka, šljokice posvuda i kričavo crvenu i zelenu boju na apsolutno svakom noktu i u svim kombinacijama, na raspolaganju vam je puno suptilnijih mogućnosti. Uz njih svoj blagdanski i slavljenički duh možete pokazati sa stilom. To što ove godine blagdane provodimo kod kuće na društvenoj distanci kako bi očuvali zdravlje, znači da imamo više vremena za kreiranje najljepših manikura, a možemo ih mijenjati svaki dan. Srećom, minimalističke manikure svatko može kreirati i kod kuće uz malo strpljenja, a toliko su suptilne da ih možemo nositi i kroz cijeli siječanj.


U 2020. godini najljepše su one verzije blagdanskih manikura koje uključuju preokrete minimalističkih ideja kojima smo opsjednute cijelu godinu. Odmah nam na pamet pada francuska manikura, negativne space manikura i dodatak suptilne svjetlucavosti. Tako ništa neće izgledati previše kad stigne siječanj, a idući tretman kod manikerke može se odgoditi do daljnjega. Pronašle smo najljepše blagdanske manikure slavnih nail artista na Instagramu i okupili ih na jednom mjestu. U nastavku možete vidjeti o kojim stilovima se radi, a potom i odabrati svog favorita za doček nove godine ili spremni dočekati iduću blagdansku sezonu.

journal.hr

Lifestyle vodič za sretniji život! Beauty i modni trendovi, horoskop, recepti, zdravlje, ljubav, motivacija, savjeti, inspiracija i zanimljivosti...