Isprobajte domaći sok koji za ljepotu pije Salma Hayek

 

tajni-recept-Salma-Hayek-anti-aging-sok-ljepota-bore-njega-kože-lica

Holivudske zvijezde i zvjezdice uvijek izgledaju savršeno - vitke, lijepe i niti jedne jedine bore na licu. Barem tako mislimo. Ali, iza mladenačkog izgleda često se krije puno posla i jedna ili dvije tajne. Na primjer, glumica Salma Hayek uvijek zadivi svojim blistavim izgledom. Ta je 54-godišnjakinja poznata po svojoj blistavoj koži bez bora. Sada je na Instagramu otkrila tajnu svog besprijekornog izgleda: domaći beauty sok. Donosimo njen tajni recept:


U svom najnovijem videu na Instagramu, glumica pokazuje da svako jutro miješa sok od četiri jednostavna sastojka. Tome ne samo da duguje svoju blistavu, mladoliku kožu, već se i kune i u druge pozitivne zdravstvene učinke na tijelo.


1. Vitamin C

Glumica koristi svježe naranče kao izvor vitamina C. Osim što podržavaju imunološki sustav i probavu, imaju i protuupalni učinak te se brinu da ujutro budeš dobre volje.


2. Kurkuma

Salma Hayek zatim dodaje svježu kurkumu u sok od naranče koji sama cijedi. Možeš je naribati ili pomiješati s ostalim sastojcima u blenderu. Već bi svima trebalo biti jasno da je ova superhrana prava vitaminska bomba. Djeluje antibakterijski i suzbija upale u tijelu.

3. Crni papar

Ultimativni tajni trik: kako bi tijelo moglo brže upiti kurkumu, glumica umiješa malo crnog papra u beauty sok. Piperin iz papra potiče metabolizam te podržava zdravu prehranu.


4. Pasji trn

Ovu biljku nazivaju i „limunom sjevera“ - nije ni čudo, jer je ovaj sastojak također pun vitamina C (ima ga 15 puta više od naranče) i vitamina B12. Sadrži i puno kolagena, koji ima regenerativni učinak na kožu, kosu i nokte te potiče tijelo da samo proizvodi više kolagena. Ovo voće možeš nabaviti kao ulje te ukapati nekoliko kapi u gotov sok za uljepšavanje.


Svi sastojci zajedno? Onda bi svakako trebala uvrstiti sok ljepote Salme Hayek u svoju sljedeću jutarnju rutinu.

miss7.24sata.hr

Vaša destinacija za najnovije modne trendove, horoskop, ukusne recepte, zdraviji i ljepši život i još mnogo toga jer #MItoTAKO