U božićnom specijalu pop diva Mariah Carey predstavit će novu božićnu pjesmu

 

Kraljica-Božić-pop-diva-Mariah-Carey-Apple-tv-muzika-pjesma-zabava

Kraljica Božića, pop diva Mariah Carey u suradnji s Apple tv sprema pravi božićni specijal u kojem će među ostalim predstaviti i novu božićnu pjesmu.


MAGICAL CHRISTMAS SPECIAL

All i Want For Christmas jedan je od bezvremenskih božićnih hitova bez koje ne može proći ni jedna zimska glazbena playlista, a Mariah se sprema objaviti novu verziju svoje pjesme Oh Santa! u suradnji s Arianom Grande i Jennifer Hudson, za koju smatra će sigurno stati uz bok ovoj uspješnici. Predstavit će ju u glazbenom spektaklu koji bi na Aple tv-u trebao izaći 4. prosinca. Na svom Instagramu već je počela davati teasere za ovaj prosinački specijal te time izazvala lavinu oduševljenja među fanovima diljem svijeta.

Među ostalim gostima naći će se Tiffany Haddish, Billy Eichner, Snoop Dogg, Jermaine Dupri, Misty Copeland i Mykal-Michelle Harris. Kako stoji u sinopsisu emisije, Mariah glumi najbolju prijateljicu Djeda božićnjaka čiji je zadatak napraviti najspektakularniju božićnu proslavu. Ne sumnjamo ni najmanje da će ova šarena celebrity ekipa u tome i uspjeti.
journal.hr

Lifestyle vodič za sretniji život! Beauty i modni trendovi, horoskop, recepti, zdravlje, ljubav, motivacija, savjeti, inspiracija i zanimljivosti...