Nasmijane životinje koje će ti popraviti dan

 

Ako tražiš nešto za uljepšavanje inače tmurnih i hladnih dana, ne traži dalje od ovih preslatkih životinja. Pogled na njihove vesele face, bez sumnje će i tebi izmamiti osmijeh.


Kada se magarci „takmiče“ u stvaranju najradosnije face, rezultat je nevjerovatno simpatična fotografija koja nikoga neće ostaviti ravnodušnim.

Koale su u stanju da dnevno provedu i 20 sati spavajući, a ostatak dana mirno jedući eukaliptus. Nije ni čudo što se koala na fotografiji bezbrižno smije, s obzirom na njihov stil života.

Prema ovom konju, uvijek se imamo čemu smiješiti. Nama se čini da se vratio iz ugodnog galopa ili je upravo imao ukusnu večeru.

Iako mačke znaju biti „divlje“, većina ih je privržena vlasnicima i umiljata. Baš poput ove, koja liči na svog poznatog narandžastog kolegu Garfielda.

Reklo bi se da je ova žirafa upravo pojela nešto ultra ukusno.

Budimo realni, ko ne bi bio srećan na njegovom mjestu? Provesti dan na plaži sa omiljenim ljudima, dovoljan je razlog za osmijeh kod preslatkog psa.

Bilo bi zanimljivo znati kojoj šali se ovako slatko smiju dvije čimpanze sa fotografije.

Ova crvenooka žaba toliko je sretna što se našla ispred objektiva ili je jednostavno uhvatila ukusan ručak.

ultra.ba

Lifestyle vodič za sretniji život! Beauty i modni trendovi, horoskop, recepti, zdravlje, ljubav, motivacija, savjeti, inspiracija i zanimljivosti...