Dragan Bjelogrlić otkrio tajnu intimne scene koju je prije 33 godine snimio s Brenom

 

lepa_brena-dragan_bjelogrlić-hajde_da_se_volimo-film

33 godine od izlaska kultnog filma Hajde da se volimo, u kojem je glavnu ulogu imala jedna od najpopularnijih balkanskih pjevačica Lepa Brena, glumac Dragan Bjelogrlić progovorio je u dokumentarcu prikazanom na Prvoj TV o intimnoj sceni koju je snimio s njom te je otkrio dugo čuvanu tajnu.


Priznao je da poljubac nisu htjeli simulirati i da su željeli da scena izgleda što realističnije, ali da je Breni trebalo vremena da se opusti i da ponudi nešto više od "blage" verzije poljupca.


"Budući da Brena nije imala glumačkog iskustva, rekao sam joj da sve radim realistično i da nema foliranja i kako taj poljubac moramo napraviti onako kako se to radi", započeo je.


"Sjećam se da je redatelj Stanko Crnobrnja vikao: 'Stop, Breno, lakše malo.' Ozbiljno je shvatila tu ulogu jer je ozbiljan profesionalac i sve je radila sto posto, ali u film je ušla ona blaža verzija poljupca, koja nije bila prava", dodao je.


O odnosu s Brenom progovorio je i njen suprug Slobodan Živojinović, koji je opisao period kada još nisu bili u vezi.


"Sjećam se, dok sam još bio na početku karijere, događalo mi se da sanjam da sam s Brenom u vezi. Odlazili smo u jedan tada čuveni klub i naš zajednički prijatelj pokušavao nas je povezati. Tada nisam poznavao mnogo ljudi iz tog miljea osim Bate Živojinovića, koji je bio naš kućni prijatelj", ispričao je.


O njihovom prvom susretu progovorila je i sama Brena.


"Sjećam se tog prvog susreta. Zatrčim se prema njemu i zamišljam kao u filmovima, sad ću mu skočiti u zagrljaj, pa će me podignuti i poljubiti. Kad sam mu prišla, skočila sam na njega, ali on me nije zadržao i pali smo. Kažem mu: 'Pa mislila sam da ćeš da me držati i vrtjeti u krug, da će to za tebe to biti lako' , a on mi je odgovorio kako sam teška", rekla je kroz smijeh.

index.hr

Lifestyle vodič za sretniji život! Beauty i modni trendovi, horoskop, recepti, zdravlje, ljubav, motivacija, savjeti, inspiracija i zanimljivosti...