Začinite svakodnevne kombinacije torbama u najljepšim jesenskim bojama

moda-jesen-torbe

Modni brendovi najavili su raskošnu i uzbudljivu sezonu ispred nas. Iako najbolje od odjevnih komada i modnih dodataka tek stiže, oni ključni trendovi i modeli već su poznati. Među modnim trendovima i modelima koji će obilježiti nadolazeće jesenske dane istaknule su se i nove trendi torbe. Kao jedan od najpopularnijih i nezaobilaznih modnih dodataka unutar baš svake garderobe, torbe svake sezone prolaze kroz transformacije inspirirane novim trendovima. Kroz nove oblike, boje i detalje, poznati modnih brendovi i dizajneri istražuju poznate modele i donose nam njihovo novo lice i novi karakter.

 

Uz svestrane modele u crnoj boji koji je uvijek nalaze i u kolekcijama modnih brendova i u našim garderobama, jesenska sezona savršeni je trenutak da svoju garderobu i kolekciju torbi začinimo s modelom u jednoj od najljepših jesenskih nijansi. 


NIJANSE JESENI KRASE NAJLJEPŠE TORBE SEZONE

Svake sezone, boje i uzorci nalaze se u samom središtu modnih trendova i ističu kao jedan od elemenata u kojem svoj početak pronalaze brojni it modeli. Iako uvijek donosi nekoliko neočekivanih nijansi, sezonska paleta vraća nas i onim omiljenim sezonskim bojama. Kada je riječ o jesenskoj sezoni, modni trendovi za jesen 2020. očekivano su najavili vladavinu neutralnih nijansi, zemljanih tonova i boja dragog kamenja. Nove kolekcije vraćaju nas neodoljivoj jednostavnosti bež tonova, zavodljivosti smaragdno zelene i mističnom karakteru tamnoplave boje.

 

Najljepše jesenske nijanse ukrasile su sve od jesenskih kaputića i haljina do modnih dodataka. Jedan od najjednostavnijih i najefektnijih načina da ih dodate u svoju garderobu bez sumnje su izborom nove torbe u jednoj od trendi boja. 


OD BEŽ NIJANSI DO MISTIČNE TAMNOPLAVE

Torbe u najljepšim jesenskim bojama u trenu će začiniti vaš jesenski ormar i look. Osim što će odlično izgledati u kombinaciji s raskošnim jesenskim uzorcima, torbe u nijansama jeseni bit će odličan izbor za sve one jednostavne kombinacije u neutralnim tonovima kojima će dati onaj uzbudljivi i trendi pomak. U kombinaciji sa zanimljivim teksturama poput isprepletenih kožnih traka, kože s croc efektom ili prošivenim modelima, torbe u jesenskim bojama izgleda još bolje. Osim tekstura, najljepše jesenske torbe u boji ukrasili su i neki novi oblici te jednostavni, ali efektni detalji poput resica, nabora i metalnih zatvarača. 


U nastavku donosimo pregled nekih od najljepših modela u pet raskošnih jesenskih boja koje već možete pronaći u omiljenim modnih trendovima i online shopovima.
 

KLASIČNO I MODERNO:

NIJANSE BEŽ BOJE


JESENSKO IZDANJE CRVENE:

BOJA CRNOG VINA

 

NAJRASKOŠNIJI SMEĐI TONOVI:

KONJAK I ČOKOLADA


 

VJEČNI KLASIK HLADNIH DANA:

SMARAGDNO ZELENA



NIJANSA KOJA ĆE ZAMIJENITI CRNU U JESENSKOJ GARDEROBI:

TAMNOPLAVA

journal.hr

Lifestyle vodič za sretniji život! Beauty i modni trendovi, horoskop, recepti, zdravlje, ljubav, motivacija, savjeti, inspiracija i zanimljivosti...