Ovo bi trebalo da pročita svaka žena! Goca Tržan poslala snažnu poruku o starenju

 

goca_tržan-žena-starenje
– Naravno da starim. I to sa velikom zahvalnošću sto sam zdrava i mogu još da budem produktivna i jaka – napisala je pevačica

 

Popularna pevačica Goca Tržan poslala je snažnu poruku za sve pripadnice lepšeg pola i svojim razmišljanjem oduševila je sve.

 

Mnoge žene estetskim korekcijama i raznim tretmanima pokušavaju da spreče vidljivost starenja, osećaju se loše zbog godina, a ne gledaju to iz ugla kao popularna pevačica.

 

Pored promene izgleda, godine donose zrelost, drugačiji pogled na svet i svaka žena treba da pročita kako Goca doživljava starenje.

 

– Naravno da starim. I to sa velikom zahvalnošću sto sam zdrava i mogu još da budem produktivnija i jaka. I nikad se nisam osećala bolje u svojoj koži, ne zato što sam lepša, zgodnija, što imam manje bora, nego zato što sam svesnija! – napisala je Goca i dodala: 

– Svesnija sebe i svojih mogućnosti, svih ljubavi koje me okružuju, svega što hoću i neću i saznanja da baš ništa ne moram. I starim dostojanstveno i neopterećeno, aktivno i negovano. Što i vama želim.

 

Pevačica je svojom objavom oduševila mnoge žene, koje su joj u komentarima pisale: „Tako je!“, „Bravo, Goco“, „U pravu si“, „Mnoge žene nemaju priliku da stare!“.

zenskikutak.rs

Lifestyle vodič za sretniji život! Beauty i modni trendovi, horoskop, recepti, zdravlje, ljubav, motivacija, savjeti, inspiracija i zanimljivosti...