MELEM ZA OČI: Brad Pitt sve je očarao u ulozi modela


Zaštitno lice talijanskog brenda Brioni i ove sezone je Brad Pitt. Neponovljivi oskarovac osvanuo je na Instagram profilu čuvene talijanske modne kuće u vlasništvu francuske grupacije Kering, poznate po izradi muških odijela i kožne galanterije.

Brioni je objavio video, a potom i fotografiju nove kampanje za jesen/zimu 2020. u kojoj je glavna zvijezda holivudski zavodnik koji odnedavno ponovno ljubi. Modna kampanja, snimljena u čast 75. godišnjice modne kuće, u kojoj Pitt pršti seksepilom odjeknula je u svijetu i naišla na brojne pozitivne reakcije.
Crno-bijeli portreti s potpisom fotografa Mikaela Janssona prikazuju zgodnog glumca u ulozi modela koja mu itekako pristaje. Omiljeni glumac s godinama izgleda sve bolje i bolje.
Duža kosa i brada u kombinaciji s njegovim zavodljivim izgledom i šarmom koji imaju samo rijetki 'krivac' su za činjenicu da za njim uzdišu brojne žene (ali i muškarci) diljem svijeta. Da muškarac i u 57. godini može biti neodoljiv Pitt je još jednom pokazao i dokazao.
Glumčeva stilistica objavila je trenutke iza kamere koji su zabilježeni na snimanju kampanje, a u videu Pitt stoji na krovu zgrade u Los Angelesu i divi se pogledu te potom u elegantnom Brionijevom odijelu, sa sakoom prebačenim preko ramena ulazi u zgradu.
Ovo glumcu nije prva suradnja s poznatim talijanskim brendom. Oskarovac je u siječnju postao njihovo zaštitno lice, snimivši kampanju za proljeće/ljeto 2020., a navodno planira i dizajnirati ekskluzivnu liniju odijela i sakoa.
tportal.hr

Lifestyle vodič za sretniji život! Beauty i modni trendovi, horoskop, recepti, zdravlje, ljubav, motivacija, savjeti, inspiracija i zanimljivosti...