Frizura koja je pokorila internet, a frizeri se slažu kako će biti pravi jesenski hit

hairstyles_for_women-women-women_hair-women_hairstyles-best_hair_for_women-hairstyle_2020_2021-fall_hairstyles_2020-stylish_hair_for_women

Stručnjaci iz područja mode i ljepote na početku svake nove sezone iznesu svoje vizije nadolazećih trendova, no društvene mreže nerijetko imaju vlastita pravila te na površinu isplivaju sasvim drugačije ideje koje potom ostvare planetarnu popularnost.

Nedavno smo te tako obavijestile kako su društvene mreže odigrale važnu ulogu u oživljavanju popularnosti tie-dye uzroka, a uspješno su lansirale i tajice kao modni komad koji nije rezerviran samo za teretane i vježbanje, već se sjajno uklapa u poslovne i večernje modne kombinacije.

Ipak, čini se kako su se ova dva ključna aktera u kreiranju trendova ipak spojila u jednom području. Frizeri su među pet frizura koja će se nositi ove jeseni uvrstili i tzv. zavjesa šiške, a njihovu popularnost itekako su potvrdile platforme poput Instagrama i TikToka. Videi žena koje ponosno pokazuju svoje nove frizure preplavili su mreže, a pod oznakom 'curtainbangs' može se pronaći zapanjujuća brojka od 5 milijuna videa! Da, dobro si pročitala!


Svoju popularnost duguju vjerovanju kako ih je u odnosu na ravne šiške znatno lakše održavati. Prema stručnjacima, ovaj tip šiški najbolje pristaje ženama duge ili poluduge kose. "Kosa ne može biti prekratka jer vam treba pravilnija pravokutna silueta. Prekratka kosa daje više kvadratne siluete, koja ne izgleda tako dobro ", otkriva frizer John Pulitano za Marie Claire.

Što se tiče teksture, šiške nalik zavjesama prigodnije su za ravnu i blago valovitu kosu. S druge strane, žene s kovrčavom kosom trebale bi izbjegavati ovaj tip šiški budući da u njihovom slučaju održavanje zahtjeva puno više vremena i pažnje.

 Što se njihovog općenitog održavanja tiče, kao i u slučaju ravnih šiški, odlazak frizeru uvelike je određen brzinom rasta tvoje kose. "Ovaj stil općenito zahtijeva redovito šišanje kako bi se osiguralo da izgleda svježe i zahtijeva svakodnevno oblikovanje ako imate kovrčavu kosu", ističe frizerka Mariah Rota za isti magazin.


@livpamp what do u guys think🥺 thank you @jebany for the cut &lt3 ##curtainbangs ##foryou ##ShowYourAge ##IGotTheMusic
♬ baby by madison beer slowed - Madison Beer

Također, ova frizura nerijetko se spominje kao izvrsno rješenje u slučajevima kada priželjkujemo promjenu, no nismo spremne na drastične rezove. Objavljeni videi, koje smo i same uvrstile u ovaj članak, itekako dokazuju spomenutu teoriju. Hoćeš li ih i ti isporbati?
miss7.24sata.hr

JOURNAL DE LUXE... AUTENTIČAN. PROVOKATIVAN. PRIČA ZA SEBE!