10 prizora zbog kojih i jesen želimo provesti na terasi ili u vrtu

terasa-vrt-jesen
Jesen – kako čarobno i prelijepo godišnje doba! Priroda nam u to doba godina poklanja svoje najljepše tople boje i poseban ugođaj, a uživati u njima možete i s vlastite terase ili vrtu.
 
Boravak na terasi ili u vrtu najviše povezujemo s ljetom, ali i jesenski dani mogu se iskoristiti za uživanje na otvorenom. Prva asocijacija na jesen često nam je povratak hladnoće, kiše i tmurnog vremena, ali daje nam jesen i sunčane dane u kojima ljepota tog godišnjeg doba prepunog bogatim bojama dolazi do punog izražaja.


Za boravak na terasi ili u vrtu tijekom jesenskih dana trebat će vam, naravno, toplija odjeća i dekica, a topli ugođaj možete stvoriti i pomoću svijeća i fenjera. Bogatstvo žutih, crvenih i smeđih tonova koje donosi jesen pridonijet će harmoničnoj i umirujućoj atmosferi, a za potpuni doživljaj treba još samo dobro društvo ili dobra knjiga.
 
Uživajte u prizorima zbog kojih i jesen, koja nam stiže za 13 dana, želimo provesti na terasi ili u vrtu, a možda vam naša fotogalerija pomogne da se i sami inspirirate za stvaranje vlastitog kutka za uživanje u jeseni na otvorenom.








Piše: zadovoljna.hr

Vaša destinacija za najnovije modne trendove, horoskop, ukusne recepte, zdraviji i ljepši život i još mnogo toga jer #MItoTAKO