Umjetnost casual odijevanja: pamučni šorc je ovog ljeta visoko na listi trendova


Modni dizajneri kao da su imali viziju u kojem će nas smjeru odvesti ova problematična 2020. godina i da ćemo mjesece provesti u začaranom krugu između trenirke i pidžame. Tik pred proglašenje pandemije s jednakom silinom na globalnom nivou je zavladao i trend trenirki u kompletu, a dok smo čamili u karanteni sve je otišlo u tie dye smjeru. Sada se pitamo kako napustiti taj osjećaj udobnosti koji smo prisvojili i koji nam se, ako ćemo iskreno, malo i omilio? Jednostavno. Zadržali smo pamuk, ali sada ga nosimo u obliku šorca, i to po mogućnosti udobnog pamučnog modela sa špagom. 
Kad bolje razmislimo ovaj trend nas ne iznenađuje previše. Leisurewear bilježi stabilan rast te polako odustajemo od dress codea (pomalo i od ureda) te ako možemo birati bilo što zašto ne bismo nosili najudobniji modni komad ikad? 
Dodajte ležernu majicu ili predimenzionirani sweatshirt, obične sportske čarape, tenisice ili trendi sandale. Neočekivano uz ovaj tip šorca dobro pristaje i sako muškog kroja. Pravila su postala rastezljiva poput vijesti o aktualnoj situaciji pa slobodno isprobajte ove kombinacije. Sve je dozvoljeno.


buro247.hr

Vaša destinacija za najnovije modne trendove, horoskop, ukusne recepte, zdraviji i ljepši život i još mnogo toga jer #MItoTAKO