U koju nijansu ćemo bojati kosu ove jeseni?


Nakon povratka s godišnjeg odmora, ono o čemu najviše razmišljamo jest koji dan da se naručimo u omiljeni frizerski salon. Iako smo cijeli godišnji odmor uživali u upijanju baš svake zrake sunca, što se može vidjeti i na našoj brončanoj puti i zlatnim pramenovima u kosi, ono s čime se suočavamo čim kročimo na užareni gradski asfalt jest suhoća kože, a ponajviše kose, kojoj hitno treba makeover!

Šišanje kose nakon povratka s mora gotovo da je postalo ritualan obred, kojeg radimo iz sezone u sezonu. No, šišanje ispucalih dijelova nekada nije dovoljno da bi kosa izgledala zdravo, svježe i njegovano, a pored hranjivih tretmana, značajan efekt pružit će i promjena boje kose, gdje će u narednim mjesecima jedna nijansa posebno biti omiljena. Kako u jesenskim mjesecima nekako više naginjemo hladnijim, neutralnijim tonovima, veliko osvježenje pružit će boja mliječne čokolade. Riječ je o sasvim prirodnoj nijansi smeđe boje koja sjajno odgovara baš svima te vrlo lako može osvježiti umornu kožu lica. Ako je vaša kosa prirodno svijetla, kako biste postigli što prirodniju promjenu, najbolje je da tamnije tonove aplicirate na korijenu, dok one svjetlije rasporedite prema vrhovima. Osim što će izgledati ljepše, svojoj kosi ćete pružiti i određenu dimenzionalnost. U nastavku smo izdvojili nekoliko primjera ove nijanse, koje nije naodmet sačuvati za idući put kada ćete sjesti u frizersku stolicu!
fashion.hr

Lifestyle vodič za sretniji život! Beauty i modni trendovi, horoskop, recepti, zdravlje, ljubav, motivacija, savjeti, inspiracija i zanimljivosti...