Stiže nam nastavak Prljavog plesa!


prljavi_ples-Jennifer_Grey- Dirty_Dancing-film-patrick-swayze
Nakon što su krenule spekulacije prošlog mjeseca, brojne fanove kultnog filma ''Prljavi ples'' (Dirty Dancing) razveselit će potvrda da će se u novom nastavku filma plesnim koracima vratiti i glumica Jennifer Grey koja je utjelovila slatkicu Baby Houseman. Jennifer koju je film iskovao u zvijezde 80-ih godina bit će izvršna producentica filma a odigrat će i, sigurni smo, ulogu vrijednu pozornosti.

''To će biti romantičan i nostalgičan film koji su dugo očekivali ljubitelji originala, a koji je ujedno bio i najprofitabilnije filmsko ostvarenje u povijesti tvrtke'', rekao je izvršni direktor Jon Feltheimer iz Lions Gate filma.

Grey koja ja ima 60 godina, 1987. godine  utjelovila je Baby, pomalo nespretnu i sramežljivu djevojku koja u odmaralištu tijekom 1950-ih upoznaje zgodnog lokalnog učitelja plesa Johnnyja Castlea (Patrick Swayze).

Osim što je sa samo pet milijuna dolara budžeta dosegao zaradu od 220 milijuna dolara na svjetskom box officeu, Prljavi ples isprofilirao se u jedan od simbola pop kulture.

Tome je, pišu strani mediji, svakako i pridonijela savršena kemija između dvoje glavnih glumaca, Jennifer i Patricka, odlična glazba iz filma nagrađena Oscarom, ali i nezaboravne plesne scene. Mnogi fanovi s tugom će prihvatiti činjenicu da Patricka Swayzea neće gledati u novom nastavku nakon što je glumac preminuo od raka gušterače 2009. godine.
Prljavi ples doživio je svojevrsne nastavke popust filma Prljavi ples 2: Noći u Havani,  ali obradu iz 2017. u kojoj je Baby glumila Abigail Breslin. U novom filmu radnja će biti smještena u 1990-e, režirat će ga Jonathan Levine dok scenarij potpisuju Mickey Daughtry i Tobias Iaconis.
miss7.24sata.hr

Vaša destinacija za najnovije modne trendove, horoskop, ukusne recepte, zdraviji i ljepši život i još mnogo toga jer #MItoTAKO