Stavovi koje bi svaka žena trebala znati


LJUBAV-STAV-VEZA-ŽENA-ŽIVOT
Vi zaslužujete nekoga ko će vas pogledati i reći da ste vi ono što je oduvijek želeo. Nekoga ko nikada neće dopustiti da sumnjate u sebe i ko će vas voljeti takvu kakva jeste.

Zaslužujete biti sa nekim ko vas neće tjerati da se prilagodite očekivanjima drugih ljudi, onoga ko će vidjeti vaše prave vrijednosti i ko vas neće prisiljavati da mijenjate svoje stavove i mišljenja samo da biste ugodili drugima.

Zaslužuješ biti sa nekim ko vas neće prisiljavati da dokazujete koliko vrijedite već će prihvatiti sve vaše savršenosti i nesavršenosti i prihvatiti vas kakvi jeste. Koja će prihvatiti sve mane koje dolaze uz vašu ličnost, koja će cijeniti način na koji razgovarate i način na koji se ponašate. Koji će prihvatiti sve vaše osobine koje vas definišu kao cjelinu.

Zaslužujete biti sa nekim ko će voljeti sve vaše dobre i loše strane, ko neće očekivati od vas da budete savršeni cijelo vrijeme, ko vam neće tražiti mane i ko će razumjeti koliko može biti teško nositi se sa brojnim nesigurnostima i strepnjama. Vi zaslužujete nekoga ko će vam pomoći da uvidite svoje vrijednosti.

Zaslužujete biti sa nekim ko će vidjeti ljepotu u vama čak i kad vi ne vidite ljepotu u sebi, sa nekim ko će vas pogledati ujutro bez šminke i frizure i ko će i tada misliti da ste najljepša osoba na svijetu. Nekoga ko će vas smatrati privlačnim čak i kada vi ne mislite tako.

Zaslužujete nekoga ko će vam biti izvor snage i svjetlosti u burnim vremenima, nekoga ko će vas uvjeriti da nikada nećete biti sami bez obzira na sve, ko će biti uz vas u svakoj fazi vašeg života. Zaslužujete nekoga ko je ponosan na vas, na osobu kakva jeste, na vaše talente i vještine i ko vas gura da idete naprijed i ostvarujete svoje ciljeve. Zaslužujete nekoga ko će vas uvjeriti da je u redu da pratite svoje strasti u životu.

Zaslužujete nekoga ko će vas voljeti i u vašim dobrim i lošim danima, ko će ostati sa vama i u najtežim trenucima vašeg života, ko će prihvatiti sve ono što čini vas, a ne samo one dijelove koji mu odgovaraju. Zaslužujete nekoga ko će vas uvijek saslušati i ko će cijeniti vaše mišljenje i stavove. Nekoga ko će vas voljeti onako kako vi to zaslužujete, zaslužujete nekoga čija ljubav prema vama nema granicu.
zenskikutak.rs

Lifestyle vodič za sretniji život! Beauty i modni trendovi, horoskop, recepti, zdravlje, ljubav, motivacija, savjeti, inspiracija i zanimljivosti...