OMILJENO TV LICE: Doris Pinčić u chic haljini i sa besprijekornom frizurom


moda-hrt-stil-stajling-promjena-doris_pinčić-voditeljica
Voditeljica Doris Pinčić tijekom godina pojavljivanja na TV ekranima mijenjala je stilove. Kako je brusila svoje znanje u poslu koji obožava, tako je s vremenom shvatila kakva joj odjeća najviše odgovara. Pronašla se u casual kombinacijama koje joj izvrsno pristaju

Otkako je gledamo u ulovi voditeljice na nacionalnoj televiziji, Doris Pinčić iskristalizirala je i svoju modnu viziju. Shvatila je da joj uz karakter i posao kojim se bavi, najviše odgovara jednostavan stil. Ležerni stajlinzi, nešto su, u čemu se simpatična Zadranka osjeća najbolje, a ako je suditi po njezinim posljednjim izdanjima, u tome izgleda sjajno.

Naime, neugledna šarolika izdanja s početka karijere, Pinčić je zamijenila jednostavnim midi haljinicama u kojima izgleda ženstveno, privlačno i otmjeno u svako doba dana.

Nedavno nam se pokazala u chic crvenoj haljinici s povezom u struku, a sada je pokazala i koja joj je najdraža ovog ljeta. Riječ je o jednostavnoj haljini od lana s nekoliko cvjetnih detalja koju potpisuje dizajnerica Loreta Gudelj. Uz gotovo sve ljetne kombinacije Doris kombinira omiljenu pletenu torbicu u koju joj stane sve potrebno.

Moglo bi se reći da HRT-ovka najradije bira haljinice stegnute u struku koje ipak naglase njezinu istesanu figuru o kojoj redovito vodi računa.

Neutralne boje s tek nekoliko življih elemenata potpuno su pročistile njezin razigrani i nedorečen stil kojem je bila okrenuta prijašnjih godina.
tportal.hr

Lifestyle vodič za sretniji život! Beauty i modni trendovi, horoskop, recepti, zdravlje, ljubav, motivacija, savjeti, inspiracija i zanimljivosti...