Najljepši buket je onaj koji sami uberete


Malo koji detalj može u tolikoj mjeri osvježiti prostor kao što to može cvijeće – samo nekoliko cvjetova na stolu dovoljni su za bolje raspoloženje i dozu pozitive. I dok ga volimo u svakom izdanju, u usporedbi s buketićem iz cvjećarnice, posebnu draž dobit će upravo ono koje uberete sami – u šetnji prirodom.

Uz poljsko cvijeće na koje možete nabasati, uvijek obratite pažnju i na korov, razne travke i bilje koje raste zaboravljeno, a koje tako dobro može izgledati u vazi – pogotovo kad se osuši i postane trajni ukras u domu. Trend je pokrenulo obožavanje pampas trave koja se nametnula kao jedan od najvećih hitova u uređenju interijera prije nekoliko godina i još uvijek ima vojsku obožavatelja. A kad ne možete pronaći pampas onda mogu poslužiti i druge trave koje će svojim bojama i teksturama kreirati nešto posebno.
Zato na sljedeću šetnju ponesite škare, pronađite livadu na kojoj trava još nije pokošena i uberite raznovrstan buket koji će vas cijelu jesen podsjećati na zadnje ljetne dane.
journal.hr

Lifestyle vodič za sretniji život! Beauty i modni trendovi, horoskop, recepti, zdravlje, ljubav, motivacija, savjeti, inspiracija i zanimljivosti...