5 boja lakova za nokte koji odlično pristaju uz preplanuli ten

nails-nails_ideas-nails_2020-best_colour_for_nails-manicure-pedicure-nails_trends-nails_2020_trends


Tvoja koža sada je sigurno lijepe, preplanule nijanse, a da bi tvoje ruke još ljepše izgledale, u tome ti mogu pomoći nijanse laka za nokte koje najbolje idu uz preplanulu put:

 

Bijela u svim nijansama 

Bijeli lak za nokte omiljen je među trendsetericama diljem svijeta, a razlog je kontrast svijetlog laka za nokte i tamnog tena. Nokti dolaze do izražaja i odlično pristaju uz brončanu put. Svi tonovi bijele su poželjni, a izbor je samo na tebi!

 


Pastelne boje

Ako, pak, više voliš lakove za nokte u boji, a želiš postići kontrast kao s bijelim lakom, tu su pastelne nijanse! Također imaju jednaki efekt kao bijeli lak, samo u toplijem i vedrijem izdanju.

 

Crvena boja

Ljubiteljice crvenih noktiju ne moraju ih se odreći preko ljeta ako žele biti u trendu. Savjetujemo jarke crvene boje i one s narančastim tonovima, a za one koje su spremne napraviti odmak od klasične crvene - narančasti lak. Nokti u narančastoj ili crvenoj boji odlično se stapaju s tamnim tenom.

 


Svi tonovi plave i zelene

Premda su plava i zelena hladne boje, savršeno se uklapaju uz preplanuli ten. Mint zelena, tirkiznoplava, jarko plava ili zelena i svijetle nijanse ovih boja ovo su ljeto jako poželjne. Nokti u tim bojama zasigurno neće proći nezamijećeno.

 


Nude nijanse

Mogle bismo reći kako je nude boja vječiti klasik u beauty svijetu i idealno se uklapa uz sve pa tako i uz preplanulu put. S ovom nijansom nikada nećeš pogriješiti, a odlična je i ako ne želiš previše isticati svoje nokte.


miss7.24sata.hr

JOURNAL DE LUXE... AUTENTIČAN. PROVOKATIVAN. PRIČA ZA SEBE!