3 modna trenda zbog kojih se veselimo jeseni

 


Vrlo skoro, prije nego što poželimo, doći će vrijeme da odjenemo duge nogavice i jakne. Neke od ljetnih stvari još ćemo neko vrijeme nositi - kao jedan od trendova za jesen najavljeno je i nošenje oskudnih topića ispod sakoa i jakni te odijela s bermudama. Oboje za modno hrabre. Mi smo pak izdvojili tri, a bit će ih još, mainstream trenda zbog kojih se veselimo jeseni.

 

1.Sve od kože u boji

Koža, najčešće umjetna već se u prošloj sezoni masovno preselila s hlača i jakni i na druge odjevne predmete, čak i duge haljine ili plisirane suknje. Ove jeseni i izme učvrstit će svoju vladavinu širenjem s klasične crne ili smeđe boje na cijeli novi spektar. Zelena, crvena, plava, ljubičasta... Nosi se koža u boji.  

 

 2. Volani - što veći, to bolji

Iako su topovi s predimenzioniranim volanima u mnogo slojeva u kojima se gotovo izgubimo rezervirani za modno najhrabrije, modu s puno volana prigrlit će mnogi. Volani će se ove zime i jeseni nositi na svemu: haljinama koje isto uz pomoć volana mogu postati vrlo voluminozne, puloverima, bluzama, suknjama... Moda kaže što veći, to bolji. Mi kažemo da volani prolaze u bilo kojoj varijanti.       

 

3. Patchwork uzorak

Ovaj uzorak nastao je iskorištavanjem krpica, ostataka materijala od kojih su se šivali novi predmeti poput pokrivača, no danas više nije nužda nego trend. Patchwork je printani uzorak, a u novoj će sezoni biti vrlo popularan na kaputima, zimskim jaknama, ali i drugim komadima. Na primjer bluzama i haljinama.


View this post on Instagram

Extra extra 💥 my look for @aliceandolivia #NYFW

A post shared by Michelle Madsen (@michelletakeaim) on

 miss7.24sata.hr

JOURNAL DE LUXE... AUTENTIČAN. PROVOKATIVAN. PRIČA ZA SEBE!