Žene rođene u ova 3 horoskopska znaka su najbolje supruge: Ona će vas voljeti bezuslovno!


horoskop-supruge
Biranje životnog partnera nije nimalo jednostavno, a svaki od horoskopskih znakova ima svoje mane i vrline. Ipak postoji nekoliko njih koji se visoko kotiraju na lestvici najpoželjnijih životnih partnera.

1.Rak

Kada jednom osvojite raka, ona će vas voleti skoro bezuslovno i biće spremna čak i na kraj sveta da ode s vama ili zbog vas. Njena osećanja su uvek intenzivna. Ona je spremna sve da učini kako bi izabranik njenog srca bio najsrećniji čovek na svetu.

Pored nje ćete živeti kao u raju, okruženi uvek najukusnijim jelima i udobnošću pažljivo opremljenog doma. Deca su za nju svetinja i uvek će njihove potrebe stavljati ispred svojih. A sve što očekuje od partnera je da je mazi, pazi i bude iskren.

2.Lav

Lavica je jaka i otresita, prava ratnica. Ovo je žena neverovatne snage i sposobnosti, ali je i njoj potreban neko na koga može da se osloni. Ona traži jednakog sebi, pa pored nje partner neće biti samo običan čovek, već će ona podići i njegovo samopouzdanje. Ona se i za svoju decu bori poput lavice. Uvek će biti tu i na oprezu. Teško onom ko pokuša da im učini ili kaže nešto ružno.

3.Jarac

Jaka i uporna ona može da osvoji svakog muškarca. Ono što bi većinu slomilo i nateralo da odustanu, pripadnica ovog znaka će izneti tako nenametljivo i dostojanstveno. S njom svaki dan neosetno partner postaje sve bolji i bolji. Ona je ta koja partnera uvek voli i uz nju će postati čovek vredan pažnje, stabilan, jak, odgovoran. Ona ne živi u fantaziji, već je čvrsto na zemlji i dobro zna šta od koga može da očekuje.
haber.ba

Lifestyle vodič za sretniji život! Beauty i modni trendovi, horoskop, recepti, zdravlje, ljubav, motivacija, savjeti, inspiracija i zanimljivosti...