U pripremi film koji premašuje cifre dosadašnjih „Netfliks” ostvarenja


KRIS_EVANS-NAJSKUPLJI-NETFLIKS-NOVI-NASLOV-RAJAN_GOSLING-THE_GRAY_MAN

Ukoliko cenite rad Rajana Goslinga i Krisa Evansa, imamo za vas lepe vesti. Naime, u pripremi je film za koji se procenjuje da će premašiti cifre svih dosadašnjih ostvarenja u istoriji Netfliksa, kada su u pitanju uložena sredstva. Naslov glasi The Gray Man, a režija je poverena proverenom dvojcu Džou i Entoniju Rusou. Oni su, između ostalog, radili na adaptacijama Marvelovih stripova. Ovaj triler zasnovan je na romanu američkog pisca Marka Grinija, a kada je reč o vrednosti projekta, izdvojeno je čak 200 miliona dolara, što ide u prilog već spomenutoj činjenici.

Za sada je poznata i okosnica radnje. Rajan Gosling tumači naslovnog junaka, bivšeg agenta agencije CIA, koji postaje ubica, te ceo slučaj ubrzo biva poveren njegovom bivšem saradniku, koga igra Evans. Potraga se odvija na različitim lokacijama širom sveta, a prema pisanju magazina Deadline, braća Ruso planiraju snimanje nastavaka sa Rajanom Goslingom kao centralnom figurom. 

Džo Ruso je u razgovoru otkrio da je ideja da se kreira franšiza i otvori čitav novi univerzum. Dodao je da su za sad ipak fokusirani na prvi deo, kako bi postigli najbolje rezultate. Zbog toga je potražio pomoć u pisanju scenarija, pa su se u toj ulozi pored njega našli Kristofer Markus i Stiven Mekfili. U pitanju je još jedna u nizu saradnja Evansa sa braćom Ruso, jer su zajedno učestvovali u stvaranju filmova Avengers: Endgame, kao i Captain America: The First Avenger. Za sada nije poznat datum prikazivanja, ali ga svi sa nestrpljenjem iščekujemo.
citymagazine.rs

Lifestyle vodič za sretniji život! Beauty i modni trendovi, horoskop, recepti, zdravlje, ljubav, motivacija, savjeti, inspiracija i zanimljivosti...