Savršeno njegovana bikini zona? Imamo par odličnih savjeta


bikini-zona-njega-kože
Od porezotina uzrokovanih britvicom do uraslih dlačica, uklanjanje dlačica može biti jako iscrpljujuće, ali postoji nekoliko trikova i savjeta kako postići lijepu i njegovanu bikini zonu.

Striptizeta Jacqueline Francis i autorica knjige “Striptastic!” otkrila je za Cosmopolitan neke svoje vrhunske savjete za super glatku bikini zonu. Dodala je i da većina striptizeta nema savršenu bikini zonu nego da većina njih koristi korektor na tom području.

Koristite balzam umjesto gela za brijanje
Nanesite balzam za kosu na svoju bikini zonu kako bi koža bila nježna nakon depilacije.

Depilirajte dlačice u smjeru njihova rasta
Dlačice depilirajte u smjerovima njihovog rasta, a ne u suprotnom. Ako želite što bolje skinuti dlačice, morat ćete ih depilirati u suprotnom smjeru, ali to može izazvati određenu iritaciju.

Koristite oštru britvicu
Tupe britvice mogu učiniti postupak uklanjanja dlaka duljim i iziritirati kožu. Obavezno koristite čistu i oštru britvicu za najbolje rezultate.

Nanesite malo kokosovog ulja na bikini zonu
Vlažnija koža vjerojatno će biti manje nadražena. Nanesite malu količinu kokosovog ulja nakon depilacije bikini zone da bi kožu učinili glatkom, kako prenosi The Sun.
ljepotaizdravlje.hr

Lifestyle vodič za sretniji život! Beauty i modni trendovi, horoskop, recepti, zdravlje, ljubav, motivacija, savjeti, inspiracija i zanimljivosti...