Pomrčina na pun Mjesec u Jarcu 05.07. – Prognoza po znakovima


Pun Mjesec i pomrčina u Jarcu može nam donijeti nervozu, napetosti, konfuzije i još drugih nesigurnosti. Kako je Sunce u Raku onda se može odnositi na obitelj, kuću, karijeru, probleme sa šefovima, roditeljima, autoritetima. Pojedine osobe mogu iznenada odlučiti da se odsele ili se vratiti kući odnekuda. Ovo se može osjećati dva tri dana prije i poslije pomrčine.

Preporuka je da u ovim danima ne donosite bitne odluke, ne potpisujete ugovore,  jer je Merkur retrogradan do 12.07.. Kada je posao u pitanju mogu se događati neke neugodne stvari što vas ne treba mnogo pogađati.

Ova pomrčina može najviše pogoditi osobe na položaju, koje se žele istaknuti, problem s jednim dominantnim roditeljem, dok pojedine osobe baš u ovom periodu mogu imati iznenadne povoljnosti.

Mjesec će praviti trigon s Uranom, što nam može dati poduzetnost i iznenadne financijske i poslovne vizije. Zatim će Mjesec praviti sekstil s Neptunom pa možemo imati dobru intuiciju, veliku preosjetljivost za okolinu pa bi bilo najbolje da se odmorite i relaksirate.

Kako će pomrčina i pun Mjesec utjecati na pojedinačne znakove?
mjesec-astrologija-horoskop-horoskposki-znakovi-pomračenje-mjeseca
OVAN
Dragi Ovnovi, vama se ova pomrčina događa u vašoj desetoj kući pa možete imati nekih problema i zabrinutosti kada je karijera u pitanju, moguće da vi niste inicijator problema, ali će se ipak i vas ticati.

Pojedini Ovnovi mogu imati problema u obitelji, s djecom ili roditeljem pa kako je Mars kod vas onda trebate konstruktivno kanalizirati ogromnu energiju.

BIK
Dragi Bikovi, vama se ova pomrčina događa u vašem devetom polju inozemstva, filozofije, religije što kod vas može pokrenuti interesiranje za ta područja. Pojedini Bikovi koji imaju sudske sporove bit će neizvjesni i napeti do kraja, a ipak će biti u vašu korist riješeno.

Mogući su strahovi za budućnost i ako imate braću ili sestre vi nastojite da im pomognete. Ne donosite bitne odluke.

BLIZANAC
Dragi Blizanci, vama se ova pomrčina događa u vašem osmom polju što bi moglo da utječe na vaše raspoloženje koje je bilo odlično, a sada zabrinjavajuće. Pojedini Blizanci mogu imati mnogo provoda, dok drugi mnogo posla.

Mnoge transformacije se mogu događati Blizancima kao da testiraju prijateljstva pa su mogući i neki kvarovi u kući ili poslovnom prostoru. Izbjegavajte negativne emocije i sve što vas čini tužnim.

RAK
Dragi Rakovi, vama se ova pomrčina događa u vašem sedmom polju partnerskih odnosa pa na tom polju povedite računa. Pojedini Rakovi mogu se osjećati tužno, pomalo depresivno, što može potrajati par dana. Moguće je da vas zainteresira neki vid duhovnosti i da pristupite tako nekim učiteljima ili da preispitate svoje i stavove drugih ljudi od kojih učite.

Ne umišljajte neke gluposti i oslobodite se vaših negativnih misli što će vam pomoći da ne upadnete u tugu i negativu.

LAV
Dragi Lavovi, vama se ova pomrčina događa u vašoj šestoj kući koja je povezana s poslom, svakodnevnim životom i zdravljem. Ova pomrčina vas može upozoriti da ne donosite bitne odluke u poslu i da ne preuzimate previše obaveza.

Moguće je da definitivno razmotrite dobro tko su vam prijatelji pa s nekima možete raščistiti za sva vremena. Može se dogoditi da neke stvari na poslu i u svakodnevnom životu krenu nekim drugim putem pa ne paničarite, jer će sve doći na svoje mjesto baš kako treba.

DJEVICA
Drage Djevice, vama se ova pomrčina događa u vašem petom polju što je simbolika ljubavi, kreativnosti, djece, veza, odmora, društvenih aktivnosti . Vi se možete malo ulijeniti, odustati od dugoročnih planiranja pa ako imate djecu, možete biti zabrinuti za njihov izbor.

Ne preporučuje se da budete umiješani što oni biraju, s kime se druže i kako upravljaju svojim financijama. Pojedine j mogu imati i neka događanja na poslovnom polju uslijed lošije inspiracije i ideja. Nema potrebe da se plašite.

VAGA
Drage Vage, vama se ova pomrčina događa u vašoj četvrtoj kući što vam može dati brige i probleme s jednim roditeljem. Mnoge Vage će se željeti odmoriti, dobro razmislite i postavite ciljeve za budućnost.

Ako kod vas u kući svatko radi po svome onda su sigurne svađe pa budite oprezni. Jednom dijelu obitelji je potrebno razumijevanje i pažnja pa im to i pružite.

ŠKORPION
Dragi Škorpioni, kod vas se ova pomrčina događa u vašem trećem polju koje je povezano s komunikacijom, mislima pa bi vam moglo donijeti promjene na tim poljima. Pojedini Škorpioni žele unaprijediti svoje znanje i napredovati u poslu.

Ne ulazite u neke neprovjerene duhovne grupe. Opustite se i ne živite u budućnosti već u sadašnjosti. Pojedini Škorpioni će pakirati kofere za odmor već od sredine mjeseca. Pazite dok vozite.

STRIJELAC
Dragi Strijelci, vama se ova pomrčina događa u vašem drugom polju što je simbolika imetka. Kako ste vi poznati po nestrpljenju, sada se isplati da neke stvari sačekate, jer će mogućnosti biti bolje i više će vam se isplatiti.

Pojedine osobe mogu osjetiti strahove koje su imali i 21.06., oko pomrčine. Nema potrebe da strahujete jer su moguće osobne transformacije kod vas.

JARAC
Dragi Jarci, kod vas se događa ova pomrčina i možete očekivati mali stres, jer ste vi naučili da držite sve pod kontrolom i sitničarite pa može biti nerazumijevanja s partnerom. Kako je vaša kuća ljubavi jako snažna, sada možete doživjeti da izgubite tlo pod nogama.

Mnogi Jarci mogu imati vrlo bitne životne preokrete, dok neki će imati iznenadnu sreću u ljubavi i poslu.

VODENJAK
Dragi Vodenjaci, vama se ova pomrčina događa u vašem dvanaestom polju vaše podsvijesti, sudbine i karme pa možete očekivati velike preokrete u svom životu.

Pojedini Vodenjaci donose završni zbroj i planiraju nove ciljeve za budućnost. Nisu isključeni ni neki financijski gubitci ako niste ranije dobro isplanirali.

RIBE
Drage Ribe, kod vas se ova pomrčina događa u vašem jedanaestom polju koje je za mnoge planove, druženje, prijateljstva, mirovine, grupe, humanitarne organizacije, razni timski radovi.

Pojedine Ribe koje su se dvoumile i oklijevale donijeti neku odluku, sada će vas ova pomrčina ubrzati i vi se opredjeljujete što i kako dalje. Ne dozvolite da vas obuzme euforija da ne vidite realno stanje. Odlične poslovne prilike su ispred vas.
atma.hr

Lifestyle vodič za sretniji život! Beauty i modni trendovi, horoskop, recepti, zdravlje, ljubav, motivacija, savjeti, inspiracija i zanimljivosti...