KAKAV TANDEM: Serena Williams sa kćerkicom Olympiom na teniskom terenu!


serena-williams-tenis
Poznata svetska teniserka, koja se pre dve godine ostvarila i u ulozi majke, što ju je posebno učinilo srećnom, izgleda ne planira da se povuče kada je njena profesionalna karijera u pitanju, iako je napunila 38. godinu. Sve češće je viđamo na teniskom terenu. Ipak, izgleda da ima posebne planove, a možda je dobila i svoju dubl partnerku.  Pogađate, u pitanju je njena preslatka dvogodišnja ćerkica.

A kako izgleda kada se Serena Williams i Olymia pojave u tandemu, pogledajte u nastavku!

Izgleda da izreku kakva majka, takva ćerka možemo da primenimo i u slučaju poznate teniserke i dvogodišnje Olympie. Ćerku Serene Williams često viđamo na Instagram profilu njene mame, pa smo tako nedavno imali priliku da vidimo kako su zajedno snimile beauty tutorijal. Ipak, to ne znači da su se zadržale samo na beauty temama.

Poznata teniserka voli da trenira zajedno sa Olympiom! Moramo priznati da su Serena i njena ćerka preslatke zajedno sa reketima u ruci!

Tako se mama Serena pohvalila svojim partnerkom u dublu nizom objava na Instagramu, a ono što je svima posebno zapalo za oko jeste da su mama i ćerka uparile svoje modne kombinacije!

Izgeda da je Olympia od malih nogu krenula maminim stopama.

Bravo za Olympiju, a bravo i za Serenu!
mogujatosama.rs

Vaša destinacija za najnovije modne trendove, horoskop, ukusne recepte, zdraviji i ljepši život i još mnogo toga jer #MItoTAKO