Bejbi obrve su novi trend – i mnogi su zgroženi


moda-ljepota-obrve-bejbi-trend
Doba karantina donelo je trend prirodnog izgleda, koji je svoj možda najupadljiviji izraz dobio u takozvanim „bejbi obrvama“.

Bejbi obrve su ultračupave, voluminozne obrve koje su influenserke ovih dana stavile naspram istanjenih i urednih. Pojavile su se sramežljivo na bjuti sceni, ali kriza s koronavirusom doprinela je njihovoj popularnosti, uprkos podeljenim utiscima.

Kad ih je Ela Dvornik isprobala, na primer, njen muž nije mogao da prestane da se smeje. Hejli Biber ih, s druge strane, već neko vreme tako češlja i za revije.
Naravno, nije dovoljno samo pustiti obrve da izrastu – zapravo, ovaj “model” traži i više truda, a potrebne su vam pinceta i makazice, četkica i sapun.

Prvo pincetom oblikujete obrve prema vašim crtama lica i uklonite suvišne dlačice. Začešljate ih na gore i makazicama skinete vrhove kako bi izgledale ravno. Četkicu nasapunjajte providnim sapunom, a onda ponovo začešljajte obrve na gore, tako da izgledaju “nakostrešeno” i takve i ostanu. Ako su vaše obrve prirodno retke i potrebno je da ih dopunite malo olovkom, a umesto sapuna možete koristiti i gel.

Konačan rezultat treba da izgleda ovako.

zenskikutak.rs

Lifestyle vodič za sretniji život! Beauty i modni trendovi, horoskop, recepti, zdravlje, ljubav, motivacija, savjeti, inspiracija i zanimljivosti...