Transformacija Elle Dvornik


ELLA-DVORNIK-MRŠAVLJENJE-IZAZOV-trening-fitnes
Domaća blogerica Ella Dvornik je pred kraj veljače ove godine rodila svoju drugu kćerkicu. Djevojčicu Lumi dobila je sa suprugom Charlesom. Naime, početkom ovog mjeseca započela je izazov s pratiteljima, kojime svi oni koji žele, gube kilograme. Riječ je o promjeni načina života u ta dva mjeseca, što uključuje pravilnu prehranu i vježbanje. Izgleda da Ella već vidi prve promjene, a ako je suditi prema videu koji je objavila, kilogrami se tope uistinu brzo.

Kako je pokazala u Tik Tok videu, 7. lipnja početak je njezine transformacije. Već 21. je Ella pokazala veliku promjenu. Trbuh je već tada bio ravniji. Kasnije je pokazala i fotografiju od jučer, na kojoj se itekako vidi da se bliži željenoj liniji. 'Uskoro nastavak, samo da se malo nabildam', napisala je blogerica koja je otvorila poseban Instagram profil, na kojem dijeli svaki svoj korak s pratiteljima.

Ondje ne skriva apsolutno ništa pa je tako priznala da je ovog tjedna uspjela odraditi samo jedan trening. 'Bio mi je lud tjedan i iskreno užasno me demotiviralo to, odmah mi je i prehrana otišla u tri klinca. Kad zaboravim napor teretane onda je lako pojest kruh, čokoladu, tjesteninu. Nije pomoglo ni što sam bila u ciklusu pa sam uz sve to još bila i živčana i emotivna. Danas eto idem na trening, najviše iskreno zbog vas', napisala je Ella svojim pratiteljima na spomenutom profilu, čiji je broj dosegao 38 tisuća.
Piše: story.hr

Lifestyle vodič za sretniji život! Beauty i modni trendovi, horoskop, recepti, zdravlje, ljubav, motivacija, savjeti, inspiracija i zanimljivosti...