Pripremite se za nastaval “Legally Blonde”


LEGALLY_BLONDE-REESE_WITHERSPOON
Obožavatelji filma „Legally Blonde“ pripremite se za nastavak.

Skoro 20 godina nakon što se film o svima nam poznatoj plavuši sa Harvarda prvi put pojavio u kinima, očekuje se treći film iz franšize „Legally Blonde“ sa Reese Witherspoon. U 2018. godini, MGM je potvrdio da je nastavio saradnju sa nekim od svojih originalnih zvijezda. Međutim, čekanje je trajalo duže nego inače, čak je i nadmašilo i prvobitni datum objavljivanja. Evo što znamo o dugo očekivanom novom poglavlju Elle Woodsa.

2018. godine, Variety je izvijestio da će fanovi vidjeti kako „Legally Blonde3“ stiže 14. februara 2020. godine, ali taj dan je došao i prošao bez ikakvih naznaka o filmu. Izjava o datumu objavljivanja stigla je samo nekoliko dana nakon što je Deadline prvi put objavio da se MGM bliži sporazumu o vraćanju Witherspoon kao Elle Woods i okupljanju članova originalnog produkcijskog tima za ovaj projekat.

Ovog trenutka više niko ne spominje novi datumu izlaska.

Ono što znamo jeste da se Reese Witherspoon vraća kao orginalna glavna uloga.

Ubrzo nakon izvještaja o oživljavanju trećeg nastavka „Legally Blonde“ , vijest je i sama Reese Witherspoon potvrdila u instagram objavi inspiriranom popularnom Elle Woods. “Istina je… # LegallyBlonde3”, napisala je na isječku slike, na kojoj pliva u bazenu, noseći ružičasti dvodijelni bikini.

Ovaj put, Witherspoon će se pojaviti i u producentskoj ulozi i to preko svoje producentske kuće Hello Sunshine. Pridružuje se Marcu Plattu, koji je producirao originalni «Legally Blonde» dok se Mindy Kaling pojavljuje kao ko-scenaristkinja.

Originalni pisci Kirsten „Kiwi“ Smith i Karen McCullah, koji su adaptirali knjigu Amande Brown za film iz 2001. godine, napisali su novi scenarij i za 3. nastavak. Još u maju 2019. godine, Witherspoon je za Entertainment Tonight rekla da je scenarij već pripremljen, ali još ništa nije snimljeno.

“Konačno neki koriste Elle Woods fikciju!” napisala je Kaling na svom Instagramu. “Tako sam uzbuđena što ću se ponovo spojiti sa mojim prijateljima @reesewitherspoon @laurenneu i Danom Goorom, koji rade na ovom filmu. Elle Woods je tako poznata, dokazujući da istovremeno možete biti i veseli i pametni. Nasmijte ljude do besvijesti!” 
Ostali orginalni dio glumačke ekipe će se vratiti.

Glumica i producentica nije podijelila nikakve konkretne detalje o zapletnim dijelovima, ali je dala nekoliko nagovještaja. U videozapisu za The Hollywood Reporter iz decembra 2019.godine, Witherspoon je odgovorila:  “Legally Blonde 3 will be …”

I nastavila, rekavši: «sa mnogo zabave. Sa mnogo mode. Sa mnogo fenomenalnih feminističkih ideja. Bit će to globalno. Sa mnogo životinja. Sa mnogo članova koji se vraćaju. Moramo je prvo snimiti. Ali to je moja nada i san za “Legally Blonde 3“.»

Iako ne znamo tačan datum izlaska 3. nastavka popularnog filma, sve prethodno daje nam nadu da nećemo morati dugo da čekamo.
soeursmagazine.com

Lifestyle vodič za sretniji život! Beauty i modni trendovi, horoskop, recepti, zdravlje, ljubav, motivacija, savjeti, inspiracija i zanimljivosti...