Ovo će biti najtraženiji model haljine ovog leta


Kako nam se bliži doba godine u kome će ležerne i praktične haljine zauzetu vodeće mesto na modnoj listi, istražili smo koji su to modeli koji će biti najpopularniji.


Kroj haljine koji će obeležiti ovu modnu sezonu poznat je po imenu A kroj. Mini ili midi haljine ovog oblika već se nalaze u radnjama popularnih brendova, tako da je pravo vreme da odaberete svoj omiljeni komad.

Modeli od belog vezenog pamuka, sa volanima su uvek aktuelni, a sjajno će izgledati ukoliko ih kombinujete sa udobnim patikama ili papučama u zemljanim tonovima. Čvršći pamuk je najbolji izbor za ovaj tip haljine, jer lepo ističe formu modela, a pruža maksimalnu prijatnost i udobnost.

Modeli sa karnerima umesto klasičnih rukava izgledaće ženstveno, a ukoliko odaberete ovaj tip haljine u crnoj boji, možete je lako kombinovati sa visokim potpeticama i imati jednu večernju kombinaciju za odlazak na lagane koktele. Ovu kombinaciju obogatite nakitom i učinićete je da izgleda još privlačnije. I za kraj, ovakav model haljine kome su dodati i puf rukavi kao jedan od najvećih trendova sezone, biće apsolutni must-have. Savršen izbor za trendi devojke koje prate modne tendencije i oblače se u skladu sa tim. Njih možete nositi u svim prilikama i lako ih je uklopiti i sa ravnom obućom i sa visokim potpeticama.

Adekvatni asesoari su tu da uvek oplemene kombinaciju i prilagode outfit određenoj prilici.
cosmopolitan.rs

JOURNAL DE LUXE... AUTENTIČAN. PROVOKATIVAN. PRIČA ZA SEBE!