Maska za kosu koja instantno poboljšava njezin izgled!


Lijepa i podatna kosa zasigurno je jedan od najvećih beauty imperativa, stoga nije nimalo neobično što su proizvodi za njegu kose visoko na listi prioriteta. Osim što volimo uložiti u dobre i kvalitetne šampone i regeneratore, maska za kosu također je vrlo važan segment njege, stoga nikako ne smije biti zanemaren.

Maska za kosu je beauty proizvod za koji moramo poznati da nerijetko i nije sastavni dio beauty rutine, pa ako je to tako, predlažemo da spomenutu naviku što prije uvrstite u svoju svakodnevicu. Maska za kosu se naravno, ne koristi svakodnevno, već u prosjeku jednom do dva puta tjedno, a sve s ciljem očuvanja vlasi. Izlaganje uređajima koji imaju visoki intenzitet topline, ali i brojnim preparatima kao što su primjerice razni silikoni, lakovi ili gelovi, na kosi mogu ostaviti posljedice, stoga ono što predlažemo je da masku koristite kao prijeko potreban spa tretman koji će nahraniti vlasište i spriječiti nastajanje ispucalih vrhova, lomljenje kose ili neatraktivan 'slamnati' look.


Unatoč tome što na tržištu postoji velik broj proizvoda, uvijek postoje i oni koji se nametnu kao favoriti. Upravo zato smo izdvojili Kiehl's masku Sunflower Color Preserving Deep Recovery Pak za koju smo sigurni da će oduševili baš svih. Spomenuta maska njeguje, obnavlja i regenerira kosu te je svakako riječ o odabiru s kojim nikako nećete pogriješiti niti ostati razočarani.

Sunflower Color Preserving Deep Recovery Pak

fashion.hr

JOURNAL DE LUXE... AUTENTIČAN. PROVOKATIVAN. PRIČA ZA SEBE!