Čipkasti top koji će osvježiti baš svaki komad traperica


 čipkasti-ženski-top-ulična-moda-ŽENSKA-MODA-H&M-traperice
Iako nestrpljivo čekamo prve dane ljeta i polako 'škicamo' prikladne modne komade, ne trebamo smetnuti s uma da je potrebno udovoljiti i zahtjevima proljeća, a koje poprilično zna biti nepredvidljivo. Kako su brojni modni komadi ostali nenošeni u prvim proljetnim danima, sada je pravo vrijeme da ih prošetate ulicama grada i to u nešto drugačijem, svježem izdanju!

Sigurni smo kako u svojoj garderobi imate modne komade koje brižno čuvate godinama, a u tu skupinu sigurno ulaze i traperice. Da je traper vječan, potvrđuje i činjenica da ga možemo pronaći u gotovo svakom ormaru, neovisno o vlastitom stilu, a u posljednje vrijeme rado je viđen gost i u nešto svečanijim izdanjima. No, koliko god klasične plave traperice bile omiljen modni komad, kojeg se ne odričemo tijekom cijele godine, s vremena na vrijeme onom starom modelu potrebno je pružiti neko novo ruho i osvježenje. To vrlo lako možete postići kombinirajući s nekim drugim, modernijim modnim komadom, a koji je pak toliko specifičan i poseban da može cjelokupni outfit dići na jednu sasvim novu razinu.

Pravi dokaz toga je i ovaj čipkasti bijeli top iz H&M-a, koji izgleda neodoljivo u kombinaciji sa starim trapericama, a njegova bijela boja i otvorenost sjajno će odgovoriti na vrućine koje nam tek trebaju stići. Osim bijele boje, možete birati i onu crnu, što je također sjajan odabir!


fashion.hr

Lifestyle vodič za sretniji život! Beauty i modni trendovi, horoskop, recepti, zdravlje, ljubav, motivacija, savjeti, inspiracija i zanimljivosti...