Vježba sa 103 milijuna pregleda garantira trbušnjake za samo dva tjedna


tjelovježba-vježbanje-trbušni_mišići-chloe_ting
Chloe Ting bivša je statističarka koja se prometnula u YouTube zvijezdu sa 7,6 milijuna pratitelja. Broj pratitelja drastično joj je porastao u vrijeme izolacije, kad je ostatak svijeta češće zavirivao u hladnjak, jeo i debljao se, a Chloe marljivo vježbala i održavala svije zavidne trbušne mišiće i figuru pješčanog sata.

Ova 34-godišnjakinja iz Melbournea karantenu provodi u Los Angelesu, a svakodnevno na Instagramu objavljuje nove vježbe.

Najpopularnija snimka joj je ona naziva "Stvorite trbušne mišiće u samo dva tjedna". Pregledana je 103 milijuna puta, a slijedi je "Činite ovo svakog dana kako biste skinuli kilograme", snimka koja je pregledana 43 milijuna puta.

Stranica Social Blade piše da je u zadnjih mjesec dana prikupila 2,9 milijuna pratitelja, 223 milijuna pregleda i možda čak 1,2 milijuna dolara.Vježbe koje su oduševile svijet pogledajte u nastavku.
index.hr

Lifestyle vodič za sretniji život! Beauty i modni trendovi, horoskop, recepti, zdravlje, ljubav, motivacija, savjeti, inspiracija i zanimljivosti...