Puni cvjetni Mjesec u Škorpionu 7.5. – Evo kako će utjecati na horoskopske znakove!


astrologija-pun-mjesec-horoskopski-znakovi
Energija proljeća doseže svoj vrhunac 7. svibnja/maja s punim Mjesecom u Škorpionu. Svibanjski/majski mjesec tradicionalno se naziva Cvjetni Mjesec, ali vibracija ovog Mjeseca nije previše cvjetna. Činjenica da je pun Mjesec u Škorpionu daje nam dovoljno nagovještaja koliko će moćan ovaj puni Mjesec biti. Evo kako će se svaki zodijak nositi s ovim Mjesecom!

Ovaj puni Mjesec istaknut će naše skrivene želje, a tajne će se pojaviti na površini kako bi nas vodile izvan utabanih staza. Koristite sad uzemljujuću energiju Bika.

Evo kako će se svaki zodijak nositi s ovim cvjetnim Mjesecom:

Ovan
Koristite senzualnost Škorpiona kako biste omogućili da vaša veza procvjeta. Romantična veza će biti intimnija, ali čuvajte se prijatelja. Ne moraju svi znati vaše misli.

Cvjetni Mjesec pomoći će vam da se usredotočite na svoje financije i očistite sve dugove.

Bik
Spremni ste riskirati kako biste osvojili svoju ljubav. A Mjesec je tu da vam pomogne! Sada ćete se moći bolje povezati s najbližim prijateljima, dodajući malo uzbuđenja u odnos.

Neka se vaše ranjivosti pokažu pred šefom ili bliskim kolegom i to će se pokazati kao dobar potez u narednim danima.

Blizanci
Ovaj puni Mjesec istaknut će emocionalna pitanja, stoga radite na njima sa svojim partnerom. Kada su u pitanju prijateljstva, vrijeme je da više obratite pažnju na njih.

Ne brinite, s prijateljima će se slagati. Izbjegavajte svaku dramu i fokusirajte se na odgovornosti.

Rak
Vi ste sada spremni zaroniti duboko u svoje osjećaje. Dok tražite novu ljubav, sjetite se vrline poštenja. Proslavite moćni Mjesec sa svojim prijateljima kako biste još više ojačali svoje veze.

Neka se kreativna energija prelijeva u vaš radni prostor. Samo naprijed, izbacite iz sebe onaj kreativni dio koji imate na umu. Ljudima će se to svidjeti!

Lav
Ovaj Mjesec donosi  intenzivnost na svim poljima. Dakle, sada je pravo vrijeme da se odmarate i opustite se s voljenom osobom. Isti savjet vrijedi i za vaše prijatelje i obitelj.

Svi osjećaju oštrinu Mjesečeve energije, zato pokušajte ne napuhivati stvari. Možda ćete se naći zakopani u poslu kako biste izbjegli svu dramu, ali odmarajte se i usredotočite se na samoozdravljenje.

Djevica
Vaša bi veza mogla doći do teškog zaokreta pod ovim punim Mjesecom. Započnite s iskrenom komunikacijom. Ako vam prijatelji donose tračeve, izbjegavajte to.

S punim Mjesecom vaši se projekti privode kraju. Opustite se prije nego što se sljedeći počnu gomilati!

Vaga
Cvjetni Mjesec pojačava vaše samopoštovanje, što će vas dovesti do toga da potvrdite svoje potrebe u vezi. Kad su u pitanju prijateljstva, znate koja od njih više ne funkcioniraju. Usredotočite svoju energiju kako bi ojačali one zbog kojih se osjećate voljeno.

Mjesec će vam pokazati gdje leži vaš pravi talent, zato iskoristite njegovu energiju za unapređenje karijere.

Škorpion
Ovaj puni Mjesec podsjetit će vas na vašu vrijednost. Ne dopustite nekome da iskorištava vašu ljubav. Umjesto da svoju energiju usredotočite na prijatelje, usmjerite je prema sebi.

Pokušajte pronaći svrhu u svom poslu. Izrazite se u svom poslu kako biste se istinski osjećali ispunjeno.

Strijelac
Ovo bi svjetlo punog Mjeseca moglo ponovno otvoriti vaše rane pa zamolite svog partnera za malo prostora. Bit ćete podložni ljudskoj energiji pod ovim Mjesecom, zato se okružite samo prijateljima koji podržavaju ljubav.

Dok se sada fokusirate na duhovna nastojanja, možete svoje projekte obaviti duhovnošću.

Jarac
Energija ovog punog Mjeseca podsjeća vas na vrijednost prijateljstva čak i u romantičnim vezama. Provedite vrijeme sa svojom voljenom osobom i prvo izgradite taj temelj.

Vaš krug prijatelja spreman je za čišćenje, a oni koji će izdržati test dugoročno će biti tu. Mjesec će vam također pomoći da pronađete nove načine kojima možete pomoći čovječanstvu svojim radom.

Vodenjak
Ovaj puni Mjesec može istaknuti vaše pogrešno predstavljanje, povezujući vas s glasinama iz vaše prošlosti. Iskrena komunikacija pomoći će vam da preživite. Sada se možete osloniti na svoje prijatelje kako biste unaprijedili svoju karijeru.

Pokrenite svoje vještine! Sada vaš posao ima punu pažnju pa koristite Mjesečevu energiju za postizanje novih visina.

Ribe
S Mjesecom u vodenom znaku, neka vas osjećaji vode u nova prostranstva. Spremni ste za autentično iskustvo ljubavi! Začinite nova prijateljstva. Izgubljeni ste u snovima, razmišljate o novim idejama kako biste pokrenuli karijeru. Ne zaboravite zabilježiti te ideje!

Ovaj pun Mjesec donosi snažnu energiju u vaš život. Neka vas energija Bika prizemljuje dok upravljate svojim osjećajima.
atma.hr

Lifestyle vodič za sretniji život! Beauty i modni trendovi, horoskop, recepti, zdravlje, ljubav, motivacija, savjeti, inspiracija i zanimljivosti...