Ovo je trend koji morate isprobati ovog proleća


Prethodnih nekoliko meseci počele su da zauzimaju modno tržište i sada ih predlažu sve modne kuće. Trendi dame ih rado nose i to na više različitih načina. Isprobajte i vi.

Beggy jeans u klasičnim teksas nijansama je uvek najsigurniji izbor. Jedan od načina je da ih nosite uz kratak top, oversized sako i patike. To je šik izbor kojim ćete pokazati da ste devojka od stila. Ukoliko se spremate za koktel sa društvom, ovakav par farmerki uvek možete kombinovati sa interesantnim asimetričnim topom i visokim potpeticama. Upečatljiv nakit može dodatno da naglasi ovu modnu kombinaciju.


Drugi izbor bi bile beggy farmerke u crnoj boji, ukoliko volite ovu boju džinsa. Isprobajte ovu ženstvenu i seksi kombinaciju gde ćete obući grudnjak od guste čipke i preko toga ležernu svilenu košulju. Raskopčajte je kako bi delić čipke provirio. Sandale sa tankim kaiševima biće odličan izbor uz ovaj outfit, a dodajte i nekoliko diskretnih ogrlica kako bi ste naglasili ženstvenost.
Ukoliko se spremate za posao, ovakve farmerke možete kombinovati sa klasičnom košuljom ili polu-rolkom preko čega možete obući omiljeni sako. Uz kožne mokasine, outfit će izgledati moderno i trendi.

cosmopolitan.rs

JOURNAL DE LUXE... AUTENTIČAN. PROVOKATIVAN. PRIČA ZA SEBE!