Očistite organizam od svih toksina i izgubite do tri kilograma!


detox-dijeta-mršavljenje
U organizam svakodnevno unosimo različite otrove – evo načina kako da ih izbacite iz organizma efikasno i rekordnom brzinom

Naš imuni sistem i ostali sistemi u organizmu svakoga dana bore se sa različitim otrovima koje unosimo putem hrane, iz vazduha, prearata za čišćenje, duvanskog dima, različitih kozmetičkih preparata, lekova i mnogo čega drugog. Naš organizam ima određene prorodno razvijene mehanizme da se bori sa toksinima, ali kada dođe do njihovog nagomilavanja, što jeste slučaj u vremenu i prostoru u kome živimo, neophodno je obezbediti mu dodatnu pomoć. Ova dijeta je upravo to!

Toksini u organizmu razlog su zašto često osećamo manjak energije, glavobolje, mučninu, malaksalost, imamo probleme sa snom ili se dešava da nam koža reaguje ekcemima, bubuljicama, aknama ili alergijom.

Idealno rešenje svih ovi problema, koje će vaš organizam očistiti od štetnih toksina, ubrzati vaš metabolizam i čak učiniti da izgubite i do 3 kilograma za tri dana je trodnevna detoks dijeta.

Ova dijeta deluje veoma brzo, a efekti po vaše zdravlje su izvanredni – organizam će biti pročišćen, a vama će se vratiti energija, otpornost i vitalnost.

Jelovnik:

DAN 1.

Doručak: Čaša mlake vode sa limunom, šejk od krastavca, jabuke, šake bejbi spanaća, malo peršuna, malo đumbira i pola limuna.

Ručak: Čorba od šargarepe, crnog luka, celera, malo graška, malo listića nane i peršuna.

Užina: Breskva ili pomorandža i zeleni čaj.

Večera: Pečeni filet lososa (ili neke druge ribe) sa malo cimeta i sokom od limuna. Posle većere popijte neki blaži čaj.

DAN 2.

Doručak: Čaša mlake vode sa limunom, šejk od jabuke, brokolija, četvrtine glavice mladog kupusa, par listića nane i par listova kelja.

Ručak: Kefir i potaž od crvenog luka, celera i šargarepe.

Užina: Polovina grejpfruta ili kivi

Večera: Povrće na pari po izboru( spanać, grašak, celer, šargarepa, boranija, karfiol, brokoli, prokelj, špargla) i 100 g kuvanog tofu sira ili 50 grama mladog nemasnog kravljeg sira.

DAN 3.

Doručak: Čaša mlake vode sa limunom, šejk od pomorandže, malo đumbira, grejpa, ananasa, avokada i šake bejbi spanaća.

Ručak: Čorba od paradajza i parče nemasnog mladog sira.

Večera: Filet nemasne ribe sa roštilja, sa malo maslinovog ulja i pečena paprika ili paradajz.
zenskikutak.rs

Vaša destinacija za najnovije modne trendove, horoskop, ukusne recepte, zdraviji i ljepši život i još mnogo toga jer #MItoTAKO