Najmodernija BOJA KOSE ove sezone je "PRLJAVA BRINETA": Izgleda ultra skupo, a zahteva minimalno održavanje!

Najmodernija BOJA KOSE ove sezone je "PRLJAVA BRINETA", a frizeri kažu da ko je jednom proba - više je ne menja: Izgleda ultra skupo, a zahteva MINIMALNO ODRŽAVANJE!

Sada kada su frizerski saloni konačno otvorili svoja vrata, možemo da razmišljano o trendovima u hair svetu, te promeni boje kose, jer verujemo da većina priželjkuje osveženje uoči letnjih dana.


Ako pak niste spremni na drastične promene i želite nešto diskretno onda je pravo rešenje za vas trend koji je sve popularniji - postanite "dirty brunette".

"Prljava brineta" je metaforičan naziv za praktičnu i lepu boju kose koja kombinuje jednostavnost braon nijanse sa atraktivnošću plave.

Osnova kreiranja ove tehnike jeste čuveni balejaž, a polazi se od ideje da dominira boja koja je što sličnija vašoj prirodnoj braon boji, a da se potom prošara plavim pramenovima koji se fino i diskretno stapaju u nju.

Ova boja ima nekoliko prednosti - izrastak je gotovo neprimetan, pa možete produžiti vreme do odlaska kod frizera, ali i stvara utisak gušće, punije i bujnije kose.


I neke slavne lepotive već su postale "prljave brinete" - Olivija Palermo, Džesika Alba, Prijanka Čopra, a na njima možete videti koliko ova boja izgleda prirodno i lepo, a ipak efektno i drugačije

Daje skup izgled, a kosa izgleda baš kao da ste se vratile sa morskog odmora, te da je posvetlela od sunčevih zraka.
zena.blic.rs

JOURNAL DE LUXE... AUTENTIČAN. PROVOKATIVAN. PRIČA ZA SEBE!