Mlijeko za kosu koje garantira mekoću i sjaj


hair-hairstyles-fashion-milk_for_hair-hair_tips-hair_tipes-hair_care-how-to_have_good_pretty_hair
Kosa je bez imalo razmišljanja detalj za koji volimo da izgleda besprijekorno i postojano u svakom trenutku, stoga ne čudi što vrlo rado volimo priliku dati različitim proizvodima za njegu. Naime, osim uobičajenih ulja, različitih seruma ili pak maski, ovog puta osvrnut ćemo se na mlijeko za kosu za koje smo sigurni da mnogi još uvijek nisu uvrstili u rutinu njege kose.

Mlijeko kao sastojak u beauty proizvodima iznimno je hranjiv i poželjan, pa sukladno tome nema baš nikakvog razloga da svoju kosu također ne počastite ovim blagodatnim sastojkom. Mlijeko je izvor bjelančevina, kalcija, ali i masnoća te će kosi podariti sjaj i mekoću, ali i spriječiti lomljenje vlasi ili pucanje vrhova. Baš kao što to uvijek biva, jedan proizvod pokazao se vrlo učinkovitim i poželjnim, a dobra vijest je i ta što dolazi po pristupačnoj cijeni te je dostupan baš svima.

Riječ je o mlijeku za kosu brenda Balea, a birati možete između dva mirisa, kokos i mango. Spomenuto mlijeko za kosu vlasima pruža duboku hidratizaciju te pruža visoki sjaj, a upotreba je krajnje jednostavna. Sve što trebate je na mokru kosu prosušenu ručnikom nanijeti proizvod i temeljito utrljati. Dovoljno je svega jedno do dva korištenja kako biste vidjeli razliku, a osim vrlo pozitivnog učinka, nije zanemariv niti odličan miris koji će se zadržati i nakon nanošenja. Ovaj proizvod posebice je poželjno koristiti ako imate kosu tretiranu kemikalijama, odnosno ako ste često mijenjali boju, ali i ako želite zadržati zdravlje te kosu zaštiti od štetnih utjecaja. Uzmemo li i obzir kako je riječi jednom od najprodavanijih Balea proizvoda, sasvim smo sigurni da ćete biti oduševljeni odličnim i dugotrajnim rezultatima!

Balea mlijeko za kosu kokos i mango


fashion.hr

JOURNAL DE LUXE... AUTENTIČAN. PROVOKATIVAN. PRIČA ZA SEBE!