Jelovnik zbog kojeg J.Lo i u 51.godini izgleda besprijekorno


J.Lo-Jennifer_Lopez-besprijekorno-zgodna-žena-vježbanje-fitnes-hrana-jelovnik-mršavljenje
Jedna od najljepših žena Hollywooda i zvijezda svjetske slave Jennifer Lopez, već je dugi niz godina uzor mnogim ženama koje brinu o svome tijelu. Poznata po mnogo toga, ova 50-godišnjakinja je poznata i po isklesanom tijelu i zavidnoj liniji. Mnogi su se često pitaju kako joj to uspijeva i što je sve potrebno za takav izgled. Uz dugogodišnju ljubav prema vježbanju, odgovor na to pitanje itekako ima i njezin bivši kuhar Kelvin Fernandez, koji je za nju i supruga Alexa Rodrigueza radio pune dvije godine, koji je otkrio što se to jede u njihovom domu i koje namirnice uvijek imaju u kuhinji.
'U kuhinji ćete uvijek pronaći mineralnu vodu, mnogo povrća i voća, posebno jagoda. Iako, JLo nije baš pretjerani ljubitelj voća, no djeca ga obožavaju. Alex primjerice obožava dan početi svježim zelenim napitkom od mnogo povrća', rekao je chef i naglasio kako cijela obitelj obožava doručak, zbog čega se upravo taj obrok kod njih nikada ne preskače.

'Najčešće doručkuju jaja, a i slanina je nezaobilazni dio tog obroka. Ponekad se opredijele za piletinu ili kobasice, ali jaja su uz to uvijek i to posebno im je bitan bjelanjak. Oni su tim koji jako dobro zna što će kada jesti i zato su zalihe bogate. Za njih je u spremištu uvijek mnogo jaja, zdravih grickalica, a za djecu nezdravih', otkrio je male tajne savršene linije zvijezde.

Izgleda da i Jennifer obožava namirnice koje svi volimo jesti. Uz sve navedeno, kontinuiranu tjelovježbu, 50-godišnjakinja ima i jedan trik kojeg se drži već dugo. Riječ je o režimu poznatom kao Six-pack Diet Plan, a osmislio ga je Rehan Jalali, osobni trener Bena Afflecka. Režim uključuje šest do sedam malih obroka na dan, pri čemu je najvažniji omjer od 45% ugljikohidrata, 35% proteina i 20% esencijalnih masti.
Za razliku od doručka, ručak im nije toliko bitan pa ga ni ne jedu zajedno. Često to bude nešto na brzinu i 'vani'. No, kada je vrijeme za večeru, svi se ponovno sretnu za stolom. 'Veliki su ljubitelji meksičke hrane. Jedan dan u tjednu uvijek je takozvani dan tacosa', zaključio je Kelvin, koji također priznaje kako je ovom paru jako bitno da hrane u njihovom domu nikada ne ponestane.
Riječ je o režimu poznatom kao Six-pack Diet Plan, a osmislio ga je Rehan Jalali, osobni trener Bena Afflecka. Režim uključuje šest do sedam malih obroka na dan, pri čemu je najvažniji omjer od 45% ugljikohidrata, 35% proteina i 20% esencijalnih masti.
Piše: story.hr

Lifestyle vodič za sretniji život! Beauty i modni trendovi, horoskop, recepti, zdravlje, ljubav, motivacija, savjeti, inspiracija i zanimljivosti...