Haljina i sportska elegancija Bojane Gregorić Vejzović koje su nas oduševile... Pronašli smo slične!


bojana-gregoric-vejzovic-haljina-moda
Zagrebačka glumica Bojana Gregorić Vejzović aktivna je na društvenim mrežama na kojima nas često oduševim svojim modnim izričajem. Lijepa 48-godišnja članica kazališta Gavella i bivša balerina, poznata je po svojoj profinjenosti i eleganciji, a u njezinim odjevnim kombinacija do izražaja dolazi i njezina savršena figura. Njezin odabir su vrlo često klasični komadi u koje se odmah zaljubimo.
Tako je bilo i s posljednjim outfitom koji je pokazala na Instagramu. Bojana se odlučila za haljinu kratkih rukava čija dužina seže do ispod koljena, a krase je crne vodoravne prugice koje lijepo pristaju kombinaciji crvene i bež boje. Ono što nas je posebno oduševilo je činjenica da je ovu haljinu kombinirala s bijelim tenisicama.

Na ovu sportsku eleganciju Bojana je zavezala visoki rep te se odlučila za sunčane naočale. Svojom kombinacijom je i ovog puta oduševila svoje pratitelje od kojih je dobila brojne komplimente. 

Prugice su uvijek u modi pa smo zavirili trgovine da pogledamo ponudu sličnih model,a a ova dva su nam se posebno svidjela. 
Reserved; Zara
miss7.24sata.hr

Lifestyle vodič za sretniji život! Beauty i modni trendovi, horoskop, recepti, zdravlje, ljubav, motivacija, savjeti, inspiracija i zanimljivosti...