Ella Dvornik ima novu boju kose te se našalila da je sad 'blondeta'


ella_dvornik-frizura-boja-kose
Navikli smo da influencerica Ella Dvornik sa svojim pratiteljima dijeli događaje iz svog privatnog života pa ni promjena frizure nije mogla proći nezapaženo. Naime, nakon 2 i pol mjeseca koje je Ella sa suprugom Charlesom i kćerkicama Balie i Lumi provela u karanteni, Ella se odlučila za novi look.

U kratkom vremenu, fotografija je prikupila velik broj lajkova, a trenutačno je ta brojka na Instagramu veća od 66 tisuća dok je na Facebooku 31 tisuća. Pratitelji nisu mogli sakriti koliko im se sviđa nova frizura te koliko svježe Ella izgleda s nekoliko plavih pramenova koji su istaknuti uz lice. Elli su komplimente udijelile i kolegice influencerice kao što su hrvatska Kim Kardashian, Jelena Perić, Maša Zibar, Mateja Frajsberger te brojni drugi.

Iako su neki pratitelji komentirali kako bi zauvijek trebala imati ovakvu frizuru, vjerujemo kako će nas Ella iznenaditi novim idejama. Inače, ova influencerica je poznata po svojim promjenama boje kose pa smo ju dosad, osim kao brinetu, imali prilike viđati i kao plavušu, crvenokosu, sive boje kose, ali i u pomalo netipičnim izdanjima s ružičastom i plavom bojom kose. Također, Ella se igrala i s dužinama, a nedavno je tek skinula svoje duge umetke.
miss7.24sata.hr

Lifestyle vodič za sretniji život! Beauty i modni trendovi, horoskop, recepti, zdravlje, ljubav, motivacija, savjeti, inspiracija i zanimljivosti...