Catherine Middleton: Sunčana maksi haljina koja vizualno smanjuje struk

Catherine_Middleton-royal_family-britain-england-great_britain-fashion-yellow_dress-yellow-dress_catherine_middleton
Catherine Middleton uključila se videopozivom u televizijsku emisiju The Morning with Holly Willoughby and Phillip Scofield kako bi predstavila svoju novu inicijativu pod imenom "Hold Still: A Portrait of Our Nation in 2020".

Ona poziva ljude iz Ujedinjenog Kraljevstva da svojom kamerom zabilježe duh vremena, nade i strahove s kojima se svi suočavanju u doba pandemije koronavirusa. Stotinu najboljih pristiglih fotografija bit će izloženo sljedeće godine u Natonal Portrait Gallery.

Vojvotkinja od Cambridgea za rijetko pojavljivanje na televiziji iz svojeg doma odabrala je dugu maksi haljinu britanskog brenda Raey, koji je pokrenula Rachel Proud. Riječ je o dizajnerci koja je zanat ispekla radeći za TopShop, ali i Christophera Kanea, a čije se kreacije opisuju kao minimalističke i ženstvene.


Ne čudi stoga što se sviđaju i Catherine Middleton, koja je ljubiteljica upravo takvog stila. Žuta haljina Raey s decentnim cvjetnim uzorkom potječe iz proljetne kolekcije ovoga britanskog brenda iz 2018. godine te je rasprodana. Originalno se prodavala za 497 funti, odnosno oko 4300 kuna.

Ovaj svileni maks model ima lepršavu suknju A-kroja koja vizualno stanjuje struk te razotkriva ženstvenu siluetu. Catherine Middleton kombinirala je tu sunčanu haljinu od stopostotne svile s visećim naušnicama Zoraida u obliku paprati.

Kako je izgledalo javljanje vojvotkinje u televizijsku emisiju The Morning with Holly Willoughby and Phillip Scofield, pogledajte u YouTube videu.
zadovoljna.dnevnik.hr

JOURNAL DE LUXE... AUTENTIČAN. PROVOKATIVAN. PRIČA ZA SEBE!