Bon Jovijev sin slika je i prilika svoga oca u mladim danima... Slažete li se?


bon_jovi-djeca-muzika
Izreka "Jabuka ne pada daleko od stabla" itekako vrijedi u slučaju glazbenika Jona Bon Jovieja i njegovog drugog sina Jakea. Proslavljeni pjevač je u braku sa suprugom Dorotheom Hureley dobio četvero djece, no fotografije svjedoče kako je baš ovaj 18-godišnjak prava slika i prilika svoga oca u mlađima danima. 
Slika i prilika svoga oca
Punim imenom Jacob Hurley, srednji je sin obitelji Bongiovi te uz sestru Stephanie ima starijeg brata Jessea i mlađeg Romea. Premda bi prema fotografijama rekli kako djeluje starije, Jake je tek zakoračio u svijet punoljetnih. Njegove objave s društvenih mreža svjedoče kako uživa u čarima mladenačkog života, a do sada je imao priliku okušati se i kao model. Po svemu sudeći nema ambicije krenuti stopama svoga oca, a mnogi su se iznenadili kada je najavio kako karijeru, za razliku od brojne djece bogatih i slavnih, uopće ne namjerava graditi u showbiznisu. 
Umjesto glazbene, akademska karijera
Štoviše, početkom veljače je objavio kako na jesen kreće pohađati prestižni Syracuse University. "A rekli su da je nemoguće" - napisao je mladić u opisu fotografije na kojoj uz roditelje slavi potvrdu upisa na sveučilište. Premda za sada nije poznato što će točno studirati, Jake je vrlo predano pristupio svom danjem školovanju, a priznao je kako se nada da će jednoga dana upisati i doktorat.

"Ja sam sada Hrvat"
Ovoga mladića neki su prošloga ljeta imali priliku vidjeti i na domaćem terenu budući da je obitelj Bongovi krstarila jadranskom obalom na luksuznoj 60-metarskoj jahti "Rarity". Zanimljivo, ovo nije bio prvi posjet slavnog pjevača Hrvatskoj jer se nakon koncerta održanog na Maksimiru 2011. godine također s obitelji zaputio na ljetovanje u Dubrovnik.
Za razliku od oca koji se o svom odmoru na našoj obali nije oglašavao, Jake je na Instagramu rado dijelio dojmove sa svoga putovanja. Koliko je bio oduševljen svjedoči i njegova izjava: "Ja sam sada Hrvat" koju ju priložio kao opis pored fotografije s Hvara. Prethodno je podijelio i fotografiju iz jednog restorana te niz storija s jahte putem kojih je svojim pratiteljima dopustio uvidu segmente svog luksuznog života. Ipak, posebnu je pažnju privukao atraktivnim fotografijama snimljenima u moru. Za njih je tada primio mnoštvo komplimenata, a mnogi su ustvrdili kako bi zbog ljepote prirode rado bili na njegovom mjestu.
Po svemu sudeći ovoga mladića krasi i pamet i dobar izgled te je velika vjerojatnost da ćemo za sina rock 'n' roll legende još čuti u narednim godinama.
miss7.24sata.hr

Vaša destinacija za najnovije modne trendove, horoskop, ukusne recepte, zdraviji i ljepši život i još mnogo toga jer #MItoTAKO