Blair Eadie: Majstorica kombiniranja uzoraka, a njen dom je kolorističan i chic


Blair Eadie jedna je od modnih blogerica čiji stil pratimo još od njenih prvih stilskih dnevnika objavljenih prije deset godina kada je i pokrenula blog Atlantic Pacific.

Dama koja je zadržala prepoznatljivu eleganciju te ljubav prema bojama i uzorcima pretvorila u blog koji prate sve dame koje vole modnu razigranost, nedavno je otvorila vrata svog doma koji savršeno oslikava njen karakter.

Kuća odiše profinjenosti i bojama. Iako svaki dio doma ima stilski drugačiji odabir boja i sasvim drugo raspoloženje, prostorije su međusobno povezane i usklađene.

Namještaj je klasičan i u neutralnim nijansama, dok su detalji ti koji vode glavnu riječ i pokazuju ljubav vlasnice prema bojama. 
U dnevnom boravku odmah ćete primijetiti klasični namještaj koji je dobio boost uz tepih s etno uzorcima i uz ilustracije na zidovima, dok su jastuci i bijeli luster dodatno stilski povezali sobu. Iznenađenje u prostoru svakako je plavi zid nasuprot kauča, koji se koloristično gledano, odlično upotpunjuje uz stolice koje vidimo iz hodnika te detalje na foteljama. 
U trpezariji je klasičan bijeli stol kombiniran sa zelenim stolicama koje odlično nadopunjuju zelenilo koje se vidi kroz prozor prostorije. 
U kuhinji vlada crno-bijela sinergija - od pločica na podu preko boje kuhinjskih elemenata do nijanse zida. 
U nastavku kroz fotografije zavirite i u ostale dijelove doma ove cool blogerice.








Piše: bonjour.ba

Vaša destinacija za najnovije modne trendove, horoskop, ukusne recepte, zdraviji i ljepši život i još mnogo toga jer #MItoTAKO