3 tajne uz pomoć kojih je Adel smršala 50 kilograma


Pevačica Adel je početkom meseca šokirala milione pratilaca na društvenim mrežama samo jednom fotografijom! Naime, ona se za svoj rođendan pohvalila novim izgledom, a evidentno je bilo da je smršala čak 50 kilograma. U procesu mršavljenja je više od godinu dana, a njen lični trener je otkrio 3 tajne uz pomoć kojih je Adel smršala neverovatnih 50 kilograma.


Ishrana
Svi treneri kažu kako je zdrava ishrana najvažnija u procesu mršavljenja, pa tako i Pit Geracimo, Adelin lični trener. On kaže da se u radu sa klijentima uvek odlučuje za pravu, zdravu hranu, a ne za napitke i dodatke ishrani. Za Adel kaže da je probala dijetu Sirtfood koja podstiče gubitak kilograma biljnom ishranom kao što su kelj i heljda. Ove namirnice, poznate kao aktivatori sirtuina, suzbijaju apetit i aktiviraju "mršavi gen". Sirtfood dijeta omogućuje da se jede tamna čokolada i pije crno vino.

Vežbe
Geracimo kaže da je najvažnije ubrzati rad srca i izaći iz zone komfora. Takođe, kaže da treba vežbati tako da vežba bude radost, a ne mučenje. ,,Besmisleno je prisiljavati nekoga", kaže Pit. Adel je, kaže, vežbala sa njim tri puta nedeljno, a kombinovali su vežbe snage, boks i kardio treninge.

Kvalitetan san
Tajni trik Adelinog trenera je dobar san. To je zato što spavanje utiče na dva "hormona gladi" - grelin i leptin. Grelin se oslobađa nakon što mozak signalizuje da je želudac prazan, dok se leptin oslobađa iz masnih ćelija kako bi suzbio glad - i mozak kaže da je želudac pun. Ali, kad telo ne dobije dovoljno sna, počinje da stvara više grelina i manje leptina - ostavljajući vas gladnima i povećava vam se apetit. Napokon, Pit kaže da je najvažnije ne žuriti sa procesom već pratiti rad i mogućnosti svog tela.
cosmopolitan.rs

JOURNAL DE LUXE... AUTENTIČAN. PROVOKATIVAN. PRIČA ZA SEBE!