Velik dan u obitelji Đorđa Balaševića


Unatoč okolnostima koje i nisu baš savršene, u obitelji omiljenog regionalnog kantautora, 66-godišnjeg Đorđa Balaševića, jučer je bilo veselo. Naime, njegova supruga Olivera proslavila je svoj 61. rođendan, a osmijeh joj ne silazi s lica. 
Da danas ima razloga za slavlje, Olivera ja je otkrila pratiteljim na Instagramu, gdje je bjavila dvije simpatične fotografije. Na prvoj pozira s papirom na kojoj piše 61, dok na drugoj nasmiješena drži okrenuti papir, koji na taj način pokazuje broju 19. Inače, supruga autora nekih od najromantičnijih balada ovog podneblja gotovo svakodnevno dobiva komplimente na račun svog atraktivnog izgleda, pa joj obožavatelji često pišu kako joj nikad nebi 'dali' toliko godina te da je s godinama sve ljepša i ljepša. Iako ova producentica nikada ne objavljuje fotografije sa suprugom, on često u javnosti otvoreno govori o njihovoj velikoj ljubavi i zaljubljenosti koja još uvijek traje, pa je tako nedavno otkrio i čime ga je ona osvojila.
'Jednom prilikom gledali smo zajedno utakmicu Hajduk - Hamburg. Najednom mi je Olivera prebacila ruku preko ramena i rekla da je Zlatko Vujović opasan nogometaš', otkrio je Đorđe koji je u tom trenutku znao da se radi o ženi za kojom je cijeli život tragao. 'Tada sam pomislio da sam našao pravu osobu, prijatelja koji se razumije i u druge stvari. Ženim je odmah - gotovo je', u svom je stilu zaključio pjevač.
Podsjećamo, Đorđe i Olivera zaljubljeni su već desetljećima, a njihov brak je sklopljen, kako su svojevremeno rekli, u sredini radnog tjedna, bez pompe i ceremonije, kao dokaz da je za ljubav potrebno dvoje. Kruna njihovog 38-godišnjeg braka je 25-godišnji sin Aleksa i kćeri, 35-godišnja Jelena i 38-godišnja Jovana.
Piše: story.hr

Lifestyle vodič za sretniji život! Beauty i modni trendovi, horoskop, recepti, zdravlje, ljubav, motivacija, savjeti, inspiracija i zanimljivosti...