Ulja koja potiču rast kose i ne ostavljaju masni izgled



Zimi naša kosa uglavnom ne poprima svoje najbajnije izdanje, no to nas previše tada i ne opterećuje budući da ju vješto skrivamo ispod toplih kapa i šešira. S druge strane, dolazak nešto toplijih temperatura znak je kako je potrebno ponovno posvetiti se njezi svoje kose, a kako to trenutno ne možemo prepustiti rukama stručnjaka jer su frizerski saloni zatvoreni, svoju njegu možemo potražiti u funkcionalnim proizvodima koje se svakako isplati imati u kolekciji!

Da bi kosu vratili u život, važno je njegovati ju u vidu redovitog šišanja, a što u ovim trenucima i nije baš moguće. Osim u šišanju, tajna duge, sjajne i zdrave kose nalazi se u njezinoj njezi, koja je daleko više od standardne rutine koja uključuje samo šampon i regenerator. Ulja za kosu još uvijek su novost u našoj rutini njege kose te ih nerijetko odbijamo redovito koristiti iz nekoliko razloga, a od kojih je ključan strah da će naša kosa nakon ovog tretmana biti poprilično masna te kao takva izgledati neuredno. Često znamo isticati kako beauty industrija nikada ne miruje te svakodnevno svjedočimo nekim novim proizvodima koje bi vrlo rado testirali, pa su tako i ulja s vremenom dostignula svoja nešto sofisticiranija izdanja, kao i formule koje intenzivno njeguju te jačaju vlas kose od korijena pa sve do vrhova, ne ostavljajući masni trag.


Kako bi ulja bila što efikasnija, važno je znati pravilno ih i koristiti, pa tako odvojite nekoliko minuta kako biste proizvod što nježnije umasirali u vlasište nakon čega je potrebno nanijeti ga duž cijele dužine vlasi. Zatim kosu skupite i zaštitite kapom za tuširanje, a potom oko 15 minuta zagrijavajte kosu, nakon čega možete nastaviti sa svojom klasičnom rutinom pranja. U nastavku potražite hranjiva i lagana ulja koja će vašoj kosi pružiti baš sve što joj je potrebno kako bi pokazala svoje najbolje izdanje!

Sisley Paris Hair Rituel Precious Hair Care Oil


OGX Thick & Full Biotin & Collagen Weightless Healing Oil Treatment


Kerastase Initialiste Scalp & Hair Serum


Leonor Greyl Regenerescence Naturelle


OUAI Hair Oil


Kiehl's Magic Elixir

fashion.hr

JOURNAL DE LUXE... AUTENTIČAN. PROVOKATIVAN. PRIČA ZA SEBE!