Razigrane manikure koje vrlo lako možete napraviti i sami!


manikura-lak_za_nokte-boje
Ostanak doma ne mora se pretvoriti u dosadnu monotoniju koja nas čini beživotnima jer u svoja četiri zida itekako možemo preseliti aktivnosti koje su donedavno činile dio naše svakodnevice. Odlazak na manikuru trenutno nije dostupan, no to ne znači da se s njom moramo u potpunosti pozdraviti!

Baš kao što je to slučaj u modnom svijetu, tako i u onom beauty svjedočimo stalnim izmjenama trendova. Izgled naših noktiju nije više stvar osobne higijene, već pravi odraz naše kreativnosti i inovativnosti, pa nije naodmet sada kada zaista imamo podosta vremena na raspolaganju, posvetiti se upravo njima. Ono što nam je potrebno za prekrasan izgled noktiju i kućnu manikuru jest preciznost i strpljenje, stoga ovaj ritual možete promatrati i kao aktivnost koja će vas u potpunosti opustiti. Ove zime spominjali smo trend u manikuri koji je tada tek započeo prve korake u našoj beauty rutini, a tek će do potpunog izražaja doći s prvim toplim danima. Riječ je o razigranoj manikuri koju čine nokti u različitim nijansama, pa cijeli look izgleda vrlo zaigrano i šarmantno. Tako možete pustiti svojoj mašti na volju i kreirati nokte u pastelnim ili zagastim nijansama, no vodite računa da se odabrane nijanse poklapaju kako bi manikura imala poveznicu te bila stilski ujednačena. U nastavku smo izdvojili nekoliko inspiracija koje je nemoguće ne voljeti!
fashion.hr

Lifestyle vodič za sretniji život! Beauty i modni trendovi, horoskop, recepti, zdravlje, ljubav, motivacija, savjeti, inspiracija i zanimljivosti...