Ljepši od pravih: Umjetnica izrađuje ogromne bukete cvijeća od papirnatih maramica


kreacije-cvijeće-kreativnost-instagram-papirnate_maramice-uradi_sam-diy
Umjetnica Marianne Eriksen-Scott Hansen postala je majstorica u izradi golemih cvjetnih aranžmana od papirnatih maramica. Njene zadivljujuće kreacije često su napravljene od tisuću papirnatih maramica. Ona potpuno razumije ljudsku potrebu za lijepim stvarima i zato se trudi da im to stvori svojim cvjetnim aranžmanima.

"Kao što su nam potrebni hrana i odjeća tako nam je potrebna i ljepota. Odlučila sam dio ljepote koju nosim u sebi podijeliti s drugima", istaknula je Marianne za Bored Pandu.
Papirnato cvijeće predstavlja Mariannein posao posljednjih pet godina. Tijekom tog razdoblja radila je s poznatim dizajnerima poput Karla Lagerfelda i Viktora & Rolfa. Svoje komade izlagala je u Hempels Glas Museumu, Voergaard Castleu i Copenhagen Contemporaryju. Njene prekrasne papirne kreacije možete pogledati na njenom Instagram profilu Marianne Eriksen Scott-Hansen.
Marianne ističe i da ne voli sama bojiti papir jer joj to nije zanimljivo. Poanta je da od dostupnog materijala napravi prelijepe komade i bukete. Buketi nisu krhki i, ako padnu, neće se raspasti. To je osigurano velikim brojem slojeva od kojeg je svaki detalj napravljen. Ona od krhkog materijala stvara nešto jako, skromni materijal pretvara u luksuzne predmete.




index.hr

Vaša destinacija za najnovije modne trendove, horoskop, ukusne recepte, zdraviji i ljepši život i još mnogo toga jer #MItoTAKO