Jutarnja rutina jedne trenerice


DAN-DORUČAK-ENERGIJA-JUTRO-PRODUKTIVNOST-RUTINA-VJEŽBA
Jutarnje rutine određuju kakav će nam dan biti, imaju ih i najuspješniji ljudi

Jutarnja rutina utječe na vaše raspoloženje, produktivnost i energiju u naredna 24 sata. Zaista ima veliki utjecaj na ostatak dana. Bilo da ste jutarnji tip osobe ili večernji, svi mogu razviti jutarnju rutinu kako bi dan započeli na pravi način. O njoj razmišljajte na sljedeći način- one su tajni sastojak svakog dobrog jutra.

6:00 Budim se prirodno ili uz izlazak sunca. Toliko je ljepše probuditi se miran i osvježen uz nježno svjetlo, nego uz uznemirujući zvuk alarma.

6:05 Ustajem iz kreveta, odlazim u toalet i perem zube.

6:10 Odlazim u kuhinju, pijem čašu vode sobne temperature. Ako imam limuna, istisnem malo soka u vodu, ako ne samo popijem veliku čašu vode. Nakon 7-8 sati bez tekućine, moje tijelo treba rehidriranje.

6:15 Meditiram 15-20 minuta. Zdravstvene povlastice su zapanjujuće.

6:35 Vrijeme je da se pokrenem. Ili idem u teretanu ili na yogu, nekada na trčanje ili u šetnju, a ponekad se rastežem i vježbam kod kuće. Sat aktivnosti pokreće krvotok, povećava endorfine i mentalno me pripremi za ostatak dana.

7:45 Nakon vježbanja, popijem svoj smoothie, šolju kafe ili biljni čaj

8:00 Vrijeme je za doručak. Doručak je moj omiljeni dnevni obrok, pa se trudim da bude kombinacija proteina, masti i ugljikohidrata. Dva moja najdraža doručka su zdravi muffin od jaja i chia puding koji ukrasim voćem i orašastim plodovima. Nakon doručka, uzimam svoje vitamina, C i B kompleks.

8:30 Neka sada i posao počne. Uvijek svoj dan započinjem zapisujući tri prioriteta za tekući dan. Nekada je to sastanak sa klijentom, kreiranje novog recepta, uređivanje slika hrane, pisanje novog posta na blogu, i brojne druge stvari. No, vrijeme koje izdvojim da napišem tri prioriteta je ono što me održava fokusiranom i produktivnom tog dana.

Nakon toga, moja jutarnja rutina je završena. Osvježena sam, imam energije, fokusirana i spremna za odličan dan.
soeursmagazine.com

Lifestyle vodič za sretniji život! Beauty i modni trendovi, horoskop, recepti, zdravlje, ljubav, motivacija, savjeti, inspiracija i zanimljivosti...